فینگرفودها به ترتیب از راست به چپ
تست مرغ کنجدی:
دو عدد فیله مرغ چرخ کرده را به همراه یک قاشق پنیر خامه ای و یک قاشق چایخوری پودر سیر ونمک و فلفل سیاه و یک قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی داخل غذاساز حسابی مخلوط میکنیم تاحالت خمیری بگیره. سپس روی نان تست به ضخامت نیم سانت مالیده و هر نان تست را از قطر دو نیم کنیدو از روی خمیری داخل کنجد میزنیم و یا داخل فر از قبل گرم شده قرار میدهیم یا درون روغن کم از رویی که کنجد دارد سرخ میکنیم
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
چیپس و بورانی اسفناج:
چیپس پرینسیپال که شکل یکدستی داره را انتخاب میکنیم. اسفناج شسته و خرد کرده را بخار پز میکنیم و با ماست موسیر کاملا چکیده و نمک مخلوط کرده روی چیپس ها با ماسوره گل میزنیم.
@asatidvadostan
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
تونابالز:
برای حدود سی و پنج تا توپک اندازه توپ پینگ پنگ نیاز به پنج تا سیب زمینی متوسط پخته شده و ریز رنده شده. دو تا تن ماهی. یک لیوان جعفری تازه خرد شده. نصف لیوان شوید خشک. سه تا تخم مرغ پخته و رنده شده. کمی نمک. پودر پاپریکا و کمی زعفرون دارید. تمام مواد را مخلوط کرده و حسابی ورز بدید و نیم ساعتی بذارید داخل یخچال. بعد از مواد به اندازه کمی کوچکتر از توپ پینگ پونگ بردارید و گرد کرده اول داخل پودر سوخاری ترجیحا هاتی کارا بعد تخم مرغ زده شده و دوباره ارد سوخاری بزنید و در روغن زیاد سرخ کنید.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
جامبوشلز:
جامبوهای استوانه ای را مانند پخت ماکارونی به مرحله آبکش میرسانیم و سپس با مواد الویه که کاملا نرم و یکدسته و همه مواد رنده شدست پر میکنیم
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کورن داگ:
مواد لازم:
هات داگ یا برش های گودا،
آرد ذرت که زرد رنگه یک پیمانه;
آرد سفید 1 پیمانه;
آب یا شیر یک پیمانه،
بیکینگ پودر دو ق مرباخوری،
نمک نصف ق چایخوری،
تخم مرغ دو عدد;
طرز تهیه: ابتدا سوسیس های چینی که ریز و نقلی هستن را با روکش روشون داخل آبجوش دوسه دقیقه بجوشونید که خیالتون از بابت پخته شدنش راحت باشه, بعد پوست بکنید و بذارید کنار.
تمام مواد دیگتون رو مخلوط کرده تا به غلظت ماست سفت برسه و ده دقیقه استراحت بدید. سوسیس یا پنیر رو به سیخ چوبی بزنید و درون خمیر بزنید تا به مواد آغشته بشه. بعد در روغن داغ که حجمش زیاد باشه سرخ کنید .روی دستمال بذارید تا روغنش گرفته بشه و با سس دلخواه سرو کنید.
نوش جان
@asatidvadostan