سینه و فیله( من معمولا فیله استفاده میکنم) رو میزاری بپزه با فلفل دلمه ای و پیاز و نمک و فلفل و چند حبه سیر وقتی پخت در بیار بزار سرد بشه ریش ریش کن.زعفرون بزار دم بکشه.تو تابه روغن و کره بریز مرغاتو بریز توش و تفت بده و وقتی یکم تفت دادی زعفرون اضافه کن و بازم تفت بده تا طلایی بشن...برنجت رو آبکش کن تو یه ظرف زعفرون(دست و دلت نلرزه بریز)ماست خامه ای و زرده تخم مرغ بریز و با کمی نمک و فلفل هم بزن برنجت رو اضافه کن و کامل باهم مخلوط کن...زرشک و خلال پسته و خلال بادوم رو تو کره تفت بده...حالا تو قابلمه (من خودم تو پلوپز میزارم)یکم ماست و زعفرون(در حد چند قاشق که کف قابلمه بریزی)مخلوط کن بریز کف قابلمه حالا برنج بریز روش کمی پودر دارچین کمی زرشک و خلال ها و مرغ(من لایه لایه نمیریزم دوست دارم وسطش یک عالمه مرغ باشه وقتی میبرشیم خیلی خوشگله زرشک و خلال ها و مرغ میریزه بیرن عین این کیک ها که اسمارتیز داره وسطش)و باز دوباره برنج روی برنج کمی دارچین میریزم و درنهایت فوت کوزه گری من اینه که نصف لیوان حدودا آب مرغ رو با کمی کره آب شده میدم رو برنجم حدودا یک ساعت نیم تا دو ساعت تو پلوپز زمان میبره.