2777
2789

چیکاررررر کنم بابا

امروز 41 سیکلمه بی بی چک گذاشتم منفی بود

پریودم ک نمیشمممم

ترشحاتم زیاد دارم

چیکار کنممممم؟!!!!!!

میخوام زعفرون زیاد بخورم پریود شم ، مامانم میگه نه اصلا نخور خبریه شاید

میگم خب اگه خبریه پس چرا بی بی چک مثبت نمیشه

دیوونه شدم اااه😭😭😭😭

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آزمایش بده خیالت راحت شه انشالله که بارداری، نبودی هم برو دکتر قرص بده زعفران زیاد خوردن هم خوب نیست

دختری در من ساز امیدواری مینوازد 💫🎻                       🦄🐰animal lover🐶🐥                                                                              aphrodite 🧚🏻‍♀️
برو ازمایش بده بعد اگه منفی بود یه فکری کن

عزیزم خب وقتی بی بی چک منفیه دیگه واسه چی برم آز 😔

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

برو دکتر آمپول میده پری میشی

اگرم حامله باشی برای بچه مشکل نداره

من یه سری زدم بعد یه هفته پریود شدم

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

آخ آخ حرف دلمو زدی با این تفاوت که من روز ۴۰ سیکلم دیگه دیوونه شدم نمی دونم گرمی بخورم پری بیاد ی ...

اره دقیقا😔😔😔

من یه هفته پیش چای زعفرون خوردم چون اصلا فک نمیکردم شاید باردار باشم

الانم احتماله کم میدم باردارم...ولی مامانم خیلی مطمئنه😊😆😆  ولی اخه اقدام واسه بارداری نداشتیم این ماه اصلا

عزیزم خب وقتی بی بی چک منفیه دیگه واسه چی برم آز 😔

یعنی واقعا انقد به بی بیچک اطمینان داری؟ خو اگه ازمایش منفی باشه دکتر دارو میده بهت 

بی بی چک ۹۸%درسته 

پسرم با اومدنت زندگیمون جون دوباره ای گرفت و دنیامونو زیباتر کردی الهی همیشه سلامت باشی 
آزمایش خون دادی؟دکتررفتی؟

نه اخه وقتی بی بی جک منفیه واسه چی برم آز

دکترم نه نرفتم چون هنوز 10 روزه ک از پری گذشته

من قبلنای خیلییییی اینجوری میشدم...ینی دیر دیر پری میشدم...ولی 1 سال بود ک اینجور نشده بودن و دوباره این بار اینجوری شدم

اره دقیقا😔😔😔 من یه هفته پیش چای زعفرون خوردم چون اصلا فک نمیکردم شاید باردار باشم الانم احتماله ...

من دیگه خجالت میکشم به شوهرم بگم ببرم آزمایش

میترسم باز بره جواب منفی شو بگیره اعصابم خورد شه