2777
2789
عنوان

بچه ها بياين بگين به هم ميخوريم؟ عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 3745 بازدید | 152 پست

به نظرم اظهار نظر صادقانه اشکال نداره . چون اینکه همه بیان تعریف الکی بکنن هم اشتباهه . ولی میشه محتاط تر و مودبانه تر نظر مخالف رو بیان کرد

مثل تاپیک های عکس بازی خوبه که همه قربون صدقه هم میرن و همه هم خیلی خوشگلن ؟! گاهی بعضی عکس ها رو میبینم طرف خیلی معمولیه اما کلی ازش تعریف کردن

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من؟ من به این مهربونی دلت میا؟ 😢😢😢 اگه پروفایلم منظورته که جوکره❤️❤️😥 خیلی دوسش دارم

اسمت و عکس پروفایلت 

میترسم ازت😭😭😭

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
اینقدر منت نکشید سر یه عکس ادم حالش بد میشه دلش بخواد میزاره نخوادم مهم نیست این همه ادم از خیابون ر ...

ندومبه

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
بچه ها واقعا متاسفم  هر كي هر حرفي داره اثبات كنه  من صرفا شما رو دوست دونستم ازتون نظر ...

اقا منو قاطی نکنید . من نگفتم نتیه یا نه . گفتم سرچ کردم نبود .

در ضمن برای سرچ کردن عکس نیازی به اسکرین شات نیست. رایت کلیک فرموده و درپیج جدید باز کرده و سرچ در گوگل رو میزنیم .😊

در ضمن عکسی که کسی با اختیار و اراده در فضای عمومی میذاره ، دیگه از نظر قانونی و حتی شرعی ! نمیتونه بگه کسی حق نداره اسکرین شات بگیره یا به هر روشی ذخیره کنه

ولشون کن باو تو که بخودت شک نداری چرا با توهم بقیه بهم میریزی

اخه سعي ميكنيم دل كسيو نشكنم راحت ميگن نتيه خب بسم الله اثبات كنن يه جا فقط فقط و فقط يه جا من هر چي بگن قبول ميكنم 

اخه سعي ميكنيم دل كسيو نشكنم راحت ميگن نتيه خب بسم الله اثبات كنن يه جا فقط فقط و فقط يه جا من هر چي ...

لهنتی بزار دگه

قیافه هاشونو که با هر عملی بشه درست میکنن ولی صحبت از اخلاق گوهشون ک میشه میگن ما همینیم که هستیم/:
اخه سعي ميكنيم دل كسيو نشكنم راحت ميگن نتيه خب بسم الله اثبات كنن يه جا فقط فقط و فقط يه جا من هر چي ...

عزیزم میزاری دوباره؟

من ندیدم

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl