2777
2789
عنوان

بچه ها بياين بگين به هم ميخوريم؟ عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 3745 بازدید | 152 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها واقعا متاسفم  هر كي هر حرفي داره اثبات كنه  من صرفا شما رو دوست دونستم ازتون نظر ...

دوباره بزاری

قیافه هاشونو که با هر عملی بشه درست میکنن ولی صحبت از اخلاق گوهشون ک میشه میگن ما همینیم که هستیم/:
من اومدم سرچ کنم نبود ولی دیدم دوتا عکسی که تو نی نی سایت بچه ها گذاشتند نتی بوده چه ساده ایم ما&nbs ...

اون دو تا رو بزار دستشون رو رو کن تا ادب بشن

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂

البته قیافه آقاپسر کاملا مشخص نیست  .ولی خودت خیلی خوشگلی

سلام من یه کاربر قدیم هستم به اسم بهناز که سال ۱۳۸۸عضو شدم ولی با نی نی سایت جدید نتونستم وارد بشم و همش مشکل رمز ورود میزد چند ماه تلاش کردم نشد بالاخره امروز کاربری جدید درست کردم
واقعا خيلي دل ميشكنين 😔 جو اين سايت چرا اين همه مسموم شده نمي دونم 

برای اینکه اینجا هر آدمی با هر شخصیتی و هر عقده درونی و.... میتونه راحت اظهار نظر کنه . تو اجتماع چون هویتشون مشخصه جرات ندارن هر رفتاری نشون بدن و خودشون رو بروز بدن .

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
چرا اینقد وقیح شدیم که اینجوری راحت و رک اظهار نظر میکنیم؟

وا چ ربطی داره نظر خواست منم‌نظرمو گفتم چون تودش خیلی زیبا تره

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
واقعا خيلي دل ميشكنين 😔 جو اين سايت چرا اين همه مسموم شده نمي دونم 

عزیزم حق بده به دوستان ماکه شمارونمیشناسی که راستگو یادروغ گو طبیعیه باورنکنیم اینقدر که آدمامنحرف دروغ گوزیاد شده به دل نگیر عکستون دوباره لطفابزارید من باورمیکنم دیگه به گردن شما

من اومدم سرچ کنم نبود ولی دیدم دوتا عکسی که تو نی نی سایت بچه ها گذاشتند نتی بوده چه ساده ایم ما&nbs ...

عزيزم حرفي كه ميزنن بايد اثبات بشه اين جو مسموم رو به همه نسبت نديم