عزيزم حرفي كه ميزنن بايد اثبات بشه اين جو مسموم رو به همه نسبت نديم
نمیذاری،بریم??
غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
اینقدر منت نکشید سر یه عکس ادم حالش بد میشه دلش بخواد میزاره نخوادم مهم نیست این همه ادم از خیابون رد میشه فکر کنید استارتر هم یکیش چرا اینقدر التماس میکنید😑
من همیشه به کارنامهام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂
✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪 با همراهیِ دوست جونیا😍. 📎گروه آبی📎 وزن اولیه: ۸۴ وزن شروع دوباره😅: ۷۷ وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰ هدف اول: ۷۴🔓🔑 هدف دوم: ۷۱🔒 هدف سوم: ۶۸🔒 هدف آخر😍: ۶۵🔒
بچه ها واقعا متاسفم هر كي هر حرفي داره اثبات كنه من صرفا شما رو دوست دونستم ازتون نظر ...
خوشکلم. لطفا کسی رو تو نی نی سایت دوست ندون. از قضایای اخیر سایت مشخصه ...
شما عکس که میذاری اول از همه حسودا رو بولد میکنی 😄 دوما من ندیده میگم خوشکلی ! سوما بین زن و مرد قضیه سرتر و کهتر وجود نداره و درست نیست این جور قیاس ها ...