2410
2553

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603
من انجام دادم البته نصفه رها کردم بخاطر بارداری .موها ضخیمتر شد ولی دوستم با من میومد کامل انجام داد ...

نمیدونی هرچند وقت برای تمدیدش میره؟؟

خدایا بابت همچی شکرت
میشه راهنمایی کنی؟؟؟چند وقت یبار واسه شارز میری؟؟

عزیزم من با دستگاه الکساندرایت کندلا میرم.الان پنج جلسه رفتم موهااام خیلی کم شده باید چند جلسه دیگ برم بعد تموم میشه و شیش ماه یبار میرم شارژ.درکل خیلی راضی ام

برای رسیدن به خواستم یه صلوات میفرستی دوستم🙏❤ 
اوایل ماهی یکبار تا هفت جلسه بعدش گفت چهار ماه یکبار و هربار این مدت زیاد تر میشه تا میشه سالی یه با ...

واقعا؟؟؟بعد از چند سال تمام میشه؟؟؟آخه من رفتم سوال کردم گفت اوایل سه ماهی یبار بعد بیشتر میشه یکم دودل شدم

خدایا بابت همچی شکرت
عزیزم من با دستگاه الکساندرایت کندلا میرم.الان پنج جلسه رفتم موهااام خیلی کم شده باید چند جلسه دیگ ب ...

شماموهات بوره؟؟؟پوستت روشنه؟؟؟آخه میگن برای پوست سبزه دایود خوبه درسته؟؟؟؟

خدایا بابت همچی شکرت
شماموهات بوره؟؟؟پوستت روشنه؟؟؟آخه میگن برای پوست سبزه دایود خوبه درسته؟؟؟؟

نه عزیزم دایود خوب نی بهترین دستگاه الکس

من پوستم گندمی با موهاااای پر مشکی بود

نه عزیزم دایود خوب نی بهترین دستگاه الکس من پوستم گندمی با موهاااای پر مشکی بود

والا اینو توی نت یه دکتر گفته بود؛البته میگفت رو هر پوستی یه چیزی جواب میده،از چه نظر میگی خوب نیس؛من پوستم سبزه است

خدایا بابت همچی شکرت
2456
ولی من شنیدم میگن بعد از تموم شدن هم باز سالی یکبار نیاز داری

جدیدا ازش نپرسیدن که سالی یه بار تکرار کرده یا نه میپرسم ازش میگم. ولی پارسال جلسه ای ۵۰ میداد.راضی بود. سالی یه بار باشه هم خیلی هزینه اش نمیشه عوضش از اصلاح راحت میشی.

والا اینو توی نت یه دکتر گفته بود؛البته میگفت رو هر پوستی یه چیزی جواب میده،از چه نظر میگی خوب نیس؛م ...

من موقعی ک میخاستم لیزر کنم از خیلی هاااا تحقیق کردم و یه جلسه ام  دایود رفتم.بنظرم الکس عالی بود بدون برگشت

باز خودت میدونی خانومی

2604