2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من انجام دادم البته نصفه رها کردم بخاطر بارداری .موها ضخیمتر شد ولی دوستم با من میومد کامل انجام داد ...

نمیدونی هرچند وقت برای تمدیدش میره؟؟

خدایا بابت همچی شکرت
میشه راهنمایی کنی؟؟؟چند وقت یبار واسه شارز میری؟؟

عزیزم من با دستگاه الکساندرایت کندلا میرم.الان پنج جلسه رفتم موهااام خیلی کم شده باید چند جلسه دیگ برم بعد تموم میشه و شیش ماه یبار میرم شارژ.درکل خیلی راضی ام

برای رسیدن به خواستم یه صلوات میفرستی دوستم🙏❤ 
اوایل ماهی یکبار تا هفت جلسه بعدش گفت چهار ماه یکبار و هربار این مدت زیاد تر میشه تا میشه سالی یه با ...

واقعا؟؟؟بعد از چند سال تمام میشه؟؟؟آخه من رفتم سوال کردم گفت اوایل سه ماهی یبار بعد بیشتر میشه یکم دودل شدم

خدایا بابت همچی شکرت
عزیزم من با دستگاه الکساندرایت کندلا میرم.الان پنج جلسه رفتم موهااام خیلی کم شده باید چند جلسه دیگ ب ...

شماموهات بوره؟؟؟پوستت روشنه؟؟؟آخه میگن برای پوست سبزه دایود خوبه درسته؟؟؟؟

خدایا بابت همچی شکرت
شماموهات بوره؟؟؟پوستت روشنه؟؟؟آخه میگن برای پوست سبزه دایود خوبه درسته؟؟؟؟

نه عزیزم دایود خوب نی بهترین دستگاه الکس

من پوستم گندمی با موهاااای پر مشکی بود

برای رسیدن به خواستم یه صلوات میفرستی دوستم🙏❤ 
نه عزیزم دایود خوب نی بهترین دستگاه الکس من پوستم گندمی با موهاااای پر مشکی بود

والا اینو توی نت یه دکتر گفته بود؛البته میگفت رو هر پوستی یه چیزی جواب میده،از چه نظر میگی خوب نیس؛من پوستم سبزه است

خدایا بابت همچی شکرت