2703
2553
عنوان

خوشمزه ترین روش پخت ماهی قزل آلا

| مشاهده متن کامل بحث + 505884 بازدید | 21 پست
من چند وقته نمیتونم ماهی بخورم ولی این نوعی که الان میگم رو میخورم. مقداری گشنیز رو تفت میدم ، چند حبه سیر خرد شده بهش اضافه می کنم و در اخر کمی شنبلیله خشک . بعد ماهی رو که قبلا سرخ کردم (قبل از سرخ کردن به ماهی سیر و پیاز و زرد چوبه و ... هر چی دوست دارید بزنید که طعم دار شه) خدود ده دقیقه توی این مواد میذارم . با پلوی سفید کته ای خیلی خوشمزه میشه. بهتون توصیه می کنم حتما امتحان کنید.

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2456
من یه روش رژیمی دارم کف تابه رو چرب میکنم بعد پیاز حلقه شده بعد سبزیجات معطر خرد شده وروش ماهی که با زعفرون وآب لیمو یا آب غوره ونمک آغشته شده(حتما لازم نیس ازقبل تو مواد خوابونده باشی )میدارم رو حرارت کم حدود یه ساعت باشه.بعی در تابه رو برمیدارم زیزش زیاد میکنم که پیاز برشته شه. نوش جان
سلام بهترین حالت برای اینکه بوی ماهی رو بگیرید استفاده از شیره قبل از خواباندن تو مواد 2ساعت ماهی رو داخل شیر بخوابانید بعد داخل پیاز ابلیمو و زعفران و ادویه مخصوص ماهی بخوابانید.ماهی اگر میخواهید سرخ کنید حتما روغن زیاد و کاملا داغ باشه ماهی بهتره داخل روغن شناور بشه.از سرخ کردن زیاد ماهی خودداری کنید.در انتخاب ماهی سعی چندماهی متوسط انتخاب کنید.در خصوص نظر دوستان راجب به پوست ماهی بخاطر اینکه پوست ماهی جیوه موجود در آب را جذب میکنه بهتر استفاده نشه.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز