موضوع بحث

خوشمزه ترین روش پخت ماهی قزل آلا

224250 بازدید | 21 پست
سلام خانومهایه گل
من برای اولین بار میخوام ماهی بپزم . نوع ماهی هم قزل الا هست
ازتون میخوام راهنماییم کنید چطور بپزم که خوشمزه بشه
ممنون
1395/07/16
|
20:39
ماهی رو بازش کن و تموم استخوناشو در بیار

بعد بخوابونش تو سینی همون طوری که بازه و روش رو "پودر سیر + زعفرون +آرد سوخاری + نمک " بریز و کاملا با آرد سوخاری بپوشون روشو

بعد هم سرخش کن توی روغن داغ .. من که خیلی دوست دارم // نوش جونت

10 دقیقه ای میپزه
من اول حدود یک ساعت توی پیاز می زارمش تا طعم دارشه ( برای دو تا قزل )

دو تا پیاز بزرگ را بارنده ریز رنده من تا حسابی آب بندازه بعد توش یک قاشق نمک نصف فنجان آب لیمو و زعفران هم به مقدار لازم بریز ماهی رو بخوابون توی این مواد طوری که مواد تمام قسمت های ماهی رو بگیره و بعد از یک ساعت طعم دار می شه البته هر چی بمونه بهتره هم ماهی ترد می شه و موقع سرخ کرده خیلی کم بو میده

روی ماهی رو هم چند تا برش با چاقو بده که این محتوایات حسابی به خورد ماهی بره

بهد روغنو بزار تا داغ بشه

ماهی رو از توی مواد درش بیار و حواست باشه که پیاز بهش نچسبیده باشه و خوب تمیزش کن چون طمع دار شده احتیاجی به ارد سوخاری نداره و اگر سرخش کنی حسابی عالی می شه

ولی اگر هم دوست داری می تونی بهش ارد سوخاری بزنی بعد سرخش کنی

نوش جان

تخفیف 30 هزار تومانی دیجی کالا برای کاربران نی نی سایت

تاریخ اعتبار تا 20 آبان 96

فرصت طلایی برای کاربران نی نی سایت. برای دریافت کد تخفیف از دیجی کالا اینجا را کلیک کنید

اینا همش روشهای سرخ کردنیش هستن و خوشمزه هم هستن . اما شدیدا روغن میکشه .
من یک روش کبابی دارم که فوق العاده خوشمزه است .

ماهیو که میدم شکمشو باز و تمیز میکنن . از صبح نمک و فلفل و ابلیمو میزنم ( 2-3 ساعت هم خوبه . گاهی هم اصلا نمیخوابونمش) . ظهر کف یک ماهیتابه که دسته نداره و بشه بره تو فر رو فقط کمی چرب میکنم
ماهیو از قسمت پوستش میذارم توش . و حرارتو زیاد میکنم .درشو میذارم . بعد از 5 دقیقه نرم میشه و من تا جاییکه بتونم استخوناشو میکشم بیرون تو این مرحله که هنوز سفت نشده . بعد روش کمی کره و زعفرون میمالم و میذارم تو فری که بالاش روشنه . 15 دقیقه هم تو فر تا برشته بشه
من تو ابلیمو و ادویه و زردچوبه و فلفل و دارچین میخابونم بعد میزارم تو فر 10 دقیقه. بعد پوستشو راحت میکنم، بعد هر دو طرف ماهیو زعفران میزنم میزارم 10 دقیقه بمونه، بعد تو ارد سوخاری میزنم و سرخ میکنم، فوق العاده میشه. راستی دارچین بوی ماهیو میگیره و اصلا تو مزه تاثیر نمیزاره، راستی میتونید سماغ هم اول تو موادتون بزنید ولی ابلیمو کمتر بریزید
سلام منم اینطوری درست میکنم تعریف نمیکنم ولی هر کسی خورده خوشش اومده
ماهی رو تمیز میکنم و استخوانهای وسطشو در میارم میشورم بعد بهش زردچوبه نمک و ابلیمو میزنم میزارم دو سه ساعت بمونه بعد زمانی که میخوام سرخش کنم بهش ارد میزنم کمی هم شوید به دو طرفش میزنم و در روغن داغ سرخ میکنم شاید بگین این که خیلی معمولیه ولی شوید طعمشو عوض میکنه نوش جانت منکه عاشق ماهیم اگه هر روز هم بخورم سیر نمیشم
من چند وقته نمیتونم ماهی بخورم ولی این نوعی که الان میگم رو میخورم. مقداری گشنیز رو تفت میدم ، چند حبه سیر خرد شده بهش اضافه می کنم و در اخر کمی شنبلیله خشک . بعد ماهی رو که قبلا سرخ کردم (قبل از سرخ کردن به ماهی سیر و پیاز و زرد چوبه و ... هر چی دوست دارید بزنید که طعم دار شه) خدود ده دقیقه توی این مواد میذارم . با پلوی سفید کته ای خیلی خوشمزه میشه. بهتون توصیه می کنم حتما امتحان کنید.
ارسال نظر شما