2777
2789
عنوان

بعضی هامون ....

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 50 پست
من خودم بیشتر از خودم روهمسرم حساسم دست وپاهاشو کرم نرم کننده میزنم .موها بینی شو با قیچی اصلاح میکن ...

وای ک ب موای سرش دس بزنم خفمم میکنه😂😂😂از بس همش در حال اتو کشیدنو تافت زدنه

یه دنیا انسان،یه انسان👨دنیام💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزيزم من خيلى ب تميزى شوهرم اهميت ميدم هميشه لباساش اتو كشيدس و جوراباش شسته موهاشم مرتبه كفشاش واكس ...

واقعا دستتون درد نکنه !!!

لباس یه مرد ؛ نشان دهنده سلیقه همسرش !!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
البته من مجردما اومدم یادبگیرم ازتون 

خدا بهت یه همسر بی نظیر و با اخلاق بده 🤗

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
حالا همه میان میگن ما زندگیمون شوهرمونه

اینجا ک بعله !😄

وای ک ب موای سرش دس بزنم خفمم میکنه😂😂😂از بس همش در حال اتو کشیدنو تافت زدنه

اغلب مردها ب موها شون حساسن 

نمی دونم چرا 😁

واقعا دستتون درد نکنه !!! لباس یه مرد ؛ نشان دهنده سلیقه همسرش !!!

ممنون عزيزدلم انرژى گرفتم ازت مهربون

تاااااازه كمدشو همش ميريزه بهم اما من همش مرتب جمع ميكنم تا ميزنم ميذارم سرجاش هفته اى دوبار حوله دست و صورتشو ميشورم و هفته اى يك بار حوله حمومشو

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
اینجا ک بعله !😄

والا ب خدا هیشکی قبول دار نی.الان از این تایپیک برن بیرون باز یادشون میره🤣

قیافه هاشونو که با هر عملی بشه درست میکنن ولی صحبت از اخلاق گوهشون ک میشه میگن ما همینیم که هستیم/:
ممنون عزيزدلم انرژى گرفتم ازت مهربون تاااااازه كمدشو همش ميريزه بهم اما من همش مرتب جمع ميكنم تا ...

کاش همه مثل شما بودن !!!!

خانم رو نگاه می کنی  بسیار مرتب و اتو کشیده 

همسرشو کنارش نگاه می کنی ؛ باورت نمیشه اینا زن و شوهر باشن ... در این حد تفاوت و تناقض !!!!