2410
2553
عنوان

خانمایی که خورش بامیه بلدن بیان 😋

232 بازدید | 14 پست

میگم که 

من یبار درست کردم شوهرم گفت خیلی بامیه ها بزرگه خوردش کن...

بعد همه جا میگن نباید خورد بشه از طرفی خب بامیه هام بزرگن درسته جالب نمیشه چکار کنم؟

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی، بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

وا خوردش کن چیه دیگ یسریاش بزرگه یسریاش ن

خوب بپزش ک  نرم بشه خیلی ام خوشمزس

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

خوب میشه در هر صورت

ولی بامیه های ریز که مجلسی تر هم هست هستش تو بازار

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

من فقط بامیه ریزارو میخرم واسه خورشت خوش خراک ترم هستن و تو خورشت خوشگلم میشن، میخوای بخری فقط ریزارو بخر درشتاشو نخر، چون خوردش کنی خورشتت لزج میشه

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
2456
2714
خب الان بزرگ دارم چکارشون کنم؟

بزار برا خوراک بامیه 

ی پیازو بانمک و فلفل سیا و زردچوبه تفت بده بعد بامیه رو خوردکن تفت بده بعدم ی قاشق رب گوجه فرنگی دولیوان اب بعدم گوجه رو رنده کن بریز داخلش بزار خوب بپزه و ابش کم بشه جابیفته خیلی خوشمزس،ی غذای نونی کرمانشاهیه

کــــاش دلهـــا در چهــره ها بــود
بزار برا خوراک بامیه  ی پیازو بانمک و فلفل سیا و زردچوبه تفت بده بعد بامیه رو خوردکن تفت بده ب ...

عالی 

مرسی عزیزم

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی، بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
طرزتهیه خورشت بامیه لطفابهم بگین

‌ #خورشت بامیه


مواد لازم:

باميه ريز يك كيلوگوشت خورشتي ٣٠٠ گرم گوسفند يا گوساله فرقي نميكنه پياز  يك عددسه حبه سيرآب گوجه فرنگي يك ونيم ليوانرب يك قاشق آبليموي تازه نصف استكان نمك و فلفل بمقدار لازم

✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️

طرز تهيه:

پياز را نگيني خرد ميكنيم در قابلمه ريخته با يك قاشق روغن سرخ ميكنيم. وقتي پياز كمي طلايي شد، گوشت را اضافه ميكنيم.  بعد از اینکه گوشت را كمي تفت دادیم سير خرد شده را اضافه ميكنيم. يك قاشق مربا خوري زردچوبه و رب را هم به مواد اضافه كرده و آب رو هم بمقدار كافي برای پخت گوشت ميريزيم و ميذاريم تا حدود يك ساعت و نيم بپزد. بستگي به پخت گوشت داره. گوشت كه تقريبا نميه پخته باميه هاي سرخ كرده را داخل گوشت ريخته و آب گوجه را هم اضافه ميكنيم.


نمك  وآبليموي تازه را هم مي افزاييم يك كوچولو هم زده درب خورشت را میذاریم تا جا بيوفته. فقط خيلي مراقب باشيد. هم زدن زياد و كم آب بودن خورشت و شعله زياد گاز باعت له شدن و از ريخت افتادن بامیه ها و خورشت ميشه. بايد دقت كنيد آب خورشت مناسب باشه كه هي آب نريزيد. نيم ساعت هم براي باميه كافيست كه بپزه البته اگه باميه كوچك وخوبي باشه. وقتي خورشت جا افتاد با پلوي خوشمزه ايراني نوش جان ميكنيد. 


نکات کلیدی وا نرفتن بامیه ها و خورشت بامیه👌👌👌

هم زدن زیاد میتونه باعث وا رفتن بامیه ها بشه. پس زیاد هم نزنید.کم بودن آب خورشت و هی آب اضافه کردن باعث از ریخت و قیافه افتادن خورشت میشه.زیاد بودن شعله گاز هم میتونه در وا رفتن بامیه ها تاثیر داشته باشه.

نوش جوووون

کــــاش دلهـــا در چهــره ها بــود
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز