منم_منم_مادرتون_2 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 879 عنوان کیا واسم صلوات میفرستن؟ زنداداشم سرطان داره😢😢😢 489 بازدید | 44 پست هرچنتا ک دوس داشتین بفرستین مممون میشم خیلییییی زن خوبیه تو این۹سال ازش بدی ندیدیم اصلااااا سرطان سینه داره بدخیمه😢 واسش دعا کنیندوقلو حاملس با دوجلسه شیمی درمانی می افتن منم_منم_مادرتون۲ شعبه دیگری ندارد😊😊😊 1397/09/20 | 05:56 38 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
راپونزل_و_قلم_جادویی عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 512 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم راپونزل هیچوقت ناامید نشد و رها شد ،چرا ما نتونیم؟
ماتیسا4 عضویت: 1394/07/17 تعداد پست: 2372 فرستادم عزیزمان شاءالله هر چه زودتر خبر بهبودیشو همینجا بدی خواهش میکنم، خواهش میکنم رفتارهای بد مذهبیا رو به پای اسلام نذارید، اگه یه آدم مذهبی کار اشتباهی میکنه مشکل از اسلام نیست! اشکال از خود اون آدمه!
فسنجونی عضویت: 1397/09/17 تعداد پست: 5355 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم مخالف نظرمی ریپلای نکن مگه مجبورت کردن؟😂😂😂
feelgood عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 1562 خدا خودش رحم کنه بهتون ...ادمای خوب چرا همیشه اخه😔😔😔براش صلوات فرستادم و میفرستم 😢😢😢 ب نفسهای پاکتون با ذکر یک صلواات شدیدااا نیااازمندم
mojezeh عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 2669 اخی عزیزم میخواد چکار کنه قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.
منم_منم_مادرتون_2 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 879 فرستادم عزیزم ان شاءالله هر چه زودتر خبر بهبودیشو همینجا بدی ممنون گلم منم_منم_مادرتون۲ شعبه دیگری ندارد😊😊😊
منم_منم_مادرتون_2 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 879 خدا خودش رحم کنه بهتون ...ادمای خوب چرا همیشه اخه😔😔😔 براش صلوات فرستادم و میفرستم 😢😢😢 انقد خووووبه انقد مظلومه انقد مومنه ک حد نداره ی بچه ۲سال و ی ۸ساله داره منم_منم_مادرتون۲ شعبه دیگری ندارد😊😊😊
منم_منم_مادرتون_2 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 879 اخی عزیزم میخواد چکار کنه ۵ش باید عمل کنه بعدشم شیمی درمانی منم_منم_مادرتون۲ شعبه دیگری ندارد😊😊😊
منم_منم_مادرتون_2 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 879 من فرستادم عزیزم مممون عزیزم منم_منم_مادرتون۲ شعبه دیگری ندارد😊😊😊
منم_منم_مادرتون_2 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 879 چندسالشونه؟ یعنی دوقلوهاش از دست میده؟ ۳۵سالشهدوقلوها رو بله دوتا دختر ۲ساله و ۸ساله داره باز دوقلوها هیچی منم_منم_مادرتون۲ شعبه دیگری ندارد😊😊😊
feelgood عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 1562 انقد خووووبه انقد مظلومه انقد مومنه ک حد نداره ی بچه ۲سال و ی ۸ساله داره عزیزمممچقدر ناراحت شدم بخدااا ... ب حق امام زمان خدا ب دوتا طفل معصومش رحم کنه و مادرشون و بهشون ببخشه😔😔😔 ب نفسهای پاکتون با ذکر یک صلواات شدیدااا نیااازمندم
منم_منم_مادرتون_2 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 879 انشاالله شفا پیدا میکنن عزیزم انشالله منم_منم_مادرتون۲ شعبه دیگری ندارد😊😊😊
منم_منم_مادرتون_2 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 879 عزیزممم چقدر ناراحت شدم بخدااا ... ب حق امام زمان خدا ب دوتا طفل معصومش رحم کنه و مادرشون و ... انشالله عزیزم شما چقدر مهربونی بخدا دیشب تا صبح خابشو دیدم اصلا از فکرم نرفت بیرون هرچی خاب بدم خاب میدیدم هرچی بیدار بودم تو فکرش بودم دیروز فهمیدیمانقد خوشحال بودیم ددقلو هستن چقد با مامانم رویاپردازی کردیم واسه دوقلوهاش😢😢😢 منم_منم_مادرتون۲ شعبه دیگری ندارد😊😊😊
چشم۳وم عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 1204 خدا کمکش کنه انشاللهچند هفتس؟ میگن تو بهشت یه ظرف بزرررگ سیب زمینی سرخ کرده هست ،هر بار که برمیداری...یه فرشته دستت رو نوازش میکنه و میگه: عزیزم با خیال راحت بخور! زیاد درست کردیم برای خورشت هم نیست