2777
2789
عنوان

تپل شدن نی نی

263 بازدید | 19 پست

راهی که واقعا موثر باشه برای وزن گرفتن دخترم من هرچی که فکرشو کنین به دخترم دادم واقعا دیگه عقلم نمیرسه به هیچی شاید اینجا راهکاری شما بدید که من انجام نداده باشم دخترم ۱۶ ماهشه و ۹ کیلوئه

چقد گیر میدین ب وزن بچه بخدا

ابجی من سه سالشه ۱۳کیلو و خورده ایه گفتن اضافه وزن داره چند گرم

کاربر قدیمی ام...همتونم میشناسم همتونم منو میشناسین☺         انقدرم هی نپرسین منو میشناسی منو میشناسی.مرسی اااه😒😒😒      از گفتن اسممم معذورم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر منم نه ماهشه ۸۷۰۰ وزنشه.بهداشت گفت کمبود وزن داره

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔

بالاخره دختر شما هم مثل همه بزرگ می‌شه، قد می‌کشه و اینقدر وزن می‌گیره که خودش دنبال رژیم می‌افته...اگر همه کار براش کردید زیاد حساس نباشید و خودتون رو اذیت نکنید

تحرک‌ و فعالیت‌اش زیاده ؟

چقد گیر میدین ب وزن بچه بخدا ابجی من سه سالشه ۱۳کیلو و خورده ایه گفتن اضافه وزن داره چند گرم

عزیرم هر دکتری هم که بردم گفته نسبت به سنش کمبود وزن داره آبجی شما وزنش خوبه 

دختر من 9ماه و نیم هست 7400 اصلا وزن اضافه نمیکنه.البته غذا خوردنش افتضاحه بگم نمیخوره بهتره

دختر منم غذا نمیخوره متاسفانه .به زور بعضی وقتا میخوره 

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔
کجاش کمبود داره... بیخود گفته بهداشت. به دنیا اومد چند کیلو بود؟

۳۷۰۰ بود .نمیدونم گف نسبت به قدش

دختر منم غذا نمیخوره متاسفانه .به زور بعضی وقتا میخوره 

چقدر بچه ها بد شن

بچه من شیر خشکی هست.شیر هم درست نمیخوره

دکترش گفت اول غذا بهش بده بعد شیر

اولویتش با غذا هست

وزن تولدش؟اشتهاش خوبع؟بعزی بچه ها زتتیکی لاغرن.کاری نمیشه کرد.اینو دو روز پیش دکتربهم گفت

وزن تولدش ۳۴۰۰ غذا هم میخوره البته با کلک و فیلم گذاشتن ولی وزن نمیگیره