بچه ها یه. روز قبل پریودمه. بی بی زدم. اولش یه. خط بود. بعد بیست دقیقه. دو خط شد بعد شروع. به پخش شدن. کرد به نظرتون. دو خطه؟ من هیچ وقت اینجوری دو خط نشده بود من یه سالو نیمه منتظرم ترو خدا مامانا کمکم کنین
اینقدر هنگم. سرم. درد گرفتع هی میرم نگاه میکنم. بی بی چکو. اره مردا زمانی که شیکم. بیاد بالا یه. ذره ...
عزیزم ان شاالله برکتو ارامش رو ب خونتون میاره
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
نه هنوز دیروز موعدم بود امروز تازه یه روز گذشته همه اش حس پریودی دارم کمرم درده
ان شاالله ک خیره
والا منم همین طور بودم
هی میگفتن پری اومد. میگفتم نه ولی امروز دیگه میاد.
بی بی های منم روزای اول خیلی محو. بودن
حتمن ازمایش خون بده ک فکرت اروم شه
فکر میکنم هنوز زوده اخه سابقه تاخیر هم دارم تا دو روز صبر میکنم تا پنج شنبه اگه پریود نشدم ازمایش م ...
عزیزی 🌺🌹🌺🌹🌺🌹
منم سابقه تاخییر داشتم اونم شیش روز
ان شاالله خیر. میشه برات