2777
2789
عنوان

ضربان قلب جنین😞😞

789 بازدید | 12 پست

سلام من دوازده هفته که رفتم سونو ان تی ضربان قلب نی نی ۱۶۰ بودم

الان که هیجده هفته ام رفتم سونو ضربانش۱۳۶ بود

فردا نوبت دکتر دارم کسی میدونه چرا انقد تغییر کرده نگرانم اگه میدونین جوابمو بدین😢😢

داستان رو از اول تعریف کنید نه از اون جایی که تحملم تموم شد و مثل خودتون شدم🤞🙂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب دکتر سونو چیزی نگفت بهت؟ اون گفت غیر طبیعیع؟ یا خودت همینجوری نگرانی

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
خب دکتر سونو چیزی نگفت بهت؟ اون گفت غیر طبیعیع؟ یا خودت همینجوری نگرانی

نه اونکه چیزی نگفت الان خودم دیدم با سونو قبلی اختلاف داره ترسیدم

مشکلی نیست ضربان قلب جنین همیشه یجور نیست اوایل بارداری تندتره بعد یکم کمتر میشه 

ممنون عزیزم دلم آروم شد

سلام دوستان،من بارداری دوممه و امروز تو ۸ هفته و ۵روز که رفتم سونو جنین قلب نداشت،و سن جنین را زد ۵هفته و ۶روز،بارداری اولمم قلبش تشکیل نشد

کسی بوده که مثل من باشه و بارداری سومش موفقیت آمیز بوده؟و اینکه بعد سقط دوم آزمایش خاصی داده؟

سلام دوستان،من بارداری دوممه و امروز تو ۸ هفته و ۵روز که رفتم سونو جنین قلب نداشت،و سن جنین را زد ۵ه ...

سلام خانومی؟ شما جنین ت رو سقط کردی؟ سومی رو باردار نشدی؟ مشخص شد مشکل عدم تشکیل قلب چی بوده؟

دنیا از آن من است - تیکر لاغریه، میخوام از امروز شروع کنم. وزن شروع60.5 وزن فعلی 60.5 وزن هدف54