2777
2789
عنوان

هر کیو دلت میخواد تگ کن و بهش یه جمله بگو😘😘

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 246 پست
الان میخواستم بگمت بیا بالا زیر ابی نباش دختر😂😚

نه اومدم خاطره امروز چیز خاصی نزدم حتی صبحانه هم نزدم 😅😅😅❤❤❤خاطره نازم

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@just_crazy    

ريپ نشدين

هنذفري بزااارم؟؟؟

اووووووه قهر ميكنه انقد زودرنج و لووسه😐😐😐😐

ديشب از هذيون داشت بخودش توهين ميكرد!

گفتم برو دكتر گفت آمپول ميزنن گفتم چطوري برا تو زن گرفتن

ميگه تو چطووي منو قبول كردي ميخواست جواب دندان شكن بده نشد بنده خدا دلمم سوخت گفتم بخواب داري هذيون ميگي عزيزم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دكترم نميره ميگه آمپول ميزنن!😭😭😭😭😭 بهش گفتم تو ب اين لوسي چطور برات زن گرفتن ميگه تو چجوري منو ...

منم خیلی وقته میگم خالیش کن تو سِرُم:)

البته من کم سرما میخورم

بخورمم دکتر نمیرم

اگه گلوشون سوز میده

ی آبجوشو عسل و لیموترش قاطی کنید

بهشون بدین

نه اومدم خاطره امروز چیز خاصی نزدم حتی صبحانه هم نزدم 😅😅😅❤❤❤خاطره نازم

وای خندم گرفت، میبینم دخمل خوبی شدیااا افرین یه تافت به خودت بزن همینجوری بمونی😂😂❤❤

خُل بازی خواستی در بیاری صدام بزن بیام تافتِتو تمدید کننم😂😂😛

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
منم خیلی وقته میگم خالیش کن تو سِرُم:) البته من کم سرما میخورم بخورمم دکتر نمیرم اگه گلوشون سوز م ...

دادم ديشب

مريض نميشه مريضم بشه ديوونه ميكنه منو 

منم مريض شم جفتمون مثل مرغ هاي نيوكاسل گرفته ميفتيم خوونه از اينور اتاق بايد قِل بخوريم اونور از اونور قِل بخوريم اينور😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شوخی نکن 😧😧😧من جنبه ندارم میشنوم عادت میکنم بعد اگه نباشه میمرم 😅😅😅❤❤❤❤  تو از همه با مع ...

فدای تو بشم من که اینقدر ماه هستی😍❤اصلا مگه داریم یکی اینقدر با معرفت باشه مگه میشه؟بله که میشه این خانوم سوگل قلب من هستن🙅🙅🙅🙅🙅🙅🙅

راستی سوگلم ببخشید پست قبلیم پر غلط تایپی بود شرمنده😂🙈

@just_crazy     ريپ نشدين هنذفري بزااارم؟؟؟ اووووووه قهر ميكنه انقد زودرنج و لووسه😐😐 ...

احتمالا مال اینه ک ی ایموجیه مشکی افتاده تو پُستم

خط چشمک زنو بذارین سمت راست اون ایموجیه مشکی ک تو پُسته

دلیتش کنید

بعد ریپلای میشه

وای خندم گرفت، میبینم دخمل خوبی شدیااا افرین یه تافت به خودت بزن همینجوری بمونی😂😂❤❤ خُل بازی خواس ...

شاید دو دیقه دیگه در تاپیکای مجاور 💔💔💔

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
احتمالا مال اینه ک ی ایموجیه مشکی از اینا افتاده تو پُستم خط چشمک زنو بذارین سمت راست اون ایموجیه م ...

دفه بعد نشد امتحان ميكنم

فدای تو بشم من که اینقدر ماه هستی😍❤اصلا مگه داریم یکی اینقدر با معرفت باشه مگه میشه؟بله که میشه این ...

فدا سرت انقدر ذوق کردم یادم نمیاد غلطارو اصا ندیدم😅😅😅😅❤❤❤❤

دادم ديشب مريض نميشه مريضم بشه ديوونه ميكنه منو  منم مريض شم جفتمون مثل مرغ هاي نيوكاسل گرفته ...

🤣🤣🤣

ایشالا ک مریض نشین هیچوخ

شدینم با هم مریض نشید:)

منم دکتر نمیرم

حوصله ی قرص و شربت خوردنم ندارم

ولی اهل ناله کردنم نیستم