2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148225 بازدید | 2291 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سمیه جون احساس کردم شاید نخواهی جواب بدی و شاید اصلا درست نباشه که این سئوال رو بپرسم از خیرش گذشتم :) درباره شغلت بود اینم گفتم که زیاد کنجکاوت نکرده باشم :)))))

نارگل جون
تنبلی میکنی چرا میندازی گردن سایت؟؟؟؟ خوب بگو وقت نکردم اپ کنم :))))) شوخی کردمممممممممم ها منم از این مشکلات برام پیش اومده ری استارت کردم درست شده

بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم
و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است
و خویشتن داری نوعی از عبادت
ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست
و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است
مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییی دالیا .

راستی اگر فضولی نیست میشه اسم حقیقیت رو بگی؟
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
سلام مسیحا جانم....

تا ردیفی چی باشه؟!؟!

فعلا دچارم به مازوخیسم مزمن! و از شنیدن انچه از موسیقی که غارنشینم میکنه لذت میبرم!!! بر میگرده به همون کمبود تخته که تو کامنت های وبلاگت نوشتم. :)))

از این روست که کمی تا قسمتی ردیفم :)
فرشته جان

نگران نباش

منزل ما تو یه بن بست نسبتا طولانیه .چند وقت پیش که به شدت برف میامد و من حالم خیلی بد بود و آخر غیر عادی بودم ....! از خونه تا سر کوچه پابرهنه ! تو برف بی روسری و بی کاپشن با لباس خونه رفتم و برگشتم میخواستم ببینم بی خانمان ها در مسکو و اتریش و اروپا چه احساسی دارن !

از خودت خل تر هم پیدا میشه عزیزم:"
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.