2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148225 بازدید | 2291 پست
امیدوارم این یکی باز بشه

12290201670012532435.jpg

عکس کاربری هم خواهرزادم هست که الان دیگه داره یواش یواش سه ساله میشه

مسیحاجان من همیشه از بودن در این کلوپ و در کنار شما بودن لذت میبردم و قطعا خواهم برد

باز هم متشکرم ماری عزیز
پرواز با تو باید ...
گر پر شکسته در باد ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه عزیز دلیهههههههههههههههههههههههههههههههههههههه این شازده سام کوچولو . هزار ماشالله .
زنده باشه وسالم و شاد انشالله
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
گلرخ

نمیخوای ایمیلت رو به من بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اس ام اس به گوشیت نمیرسه همش برگشت میخوره ... ایمیل هم از طریق نی نی سایت انگار مشکل داره.

ایمیل من اینه

saze_mokhalef45@yahoo.com
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
فافا جون با تاخیر تولدت مبارک. میدونی دخترهای بهمن خیلی ماهن؟ :) من بعد از چند روز فرصت کردم بیام اینجا . آخه تولد گل خودم هم بود. خدای مهربونم قشنگترین هدیه اش رو سوم بهمن برای من فرستاده.
مسیحا جون من همون روز ایمیلم رو برات اس ام اس کردم. هر روز هم ایمیلم رو چک کردم و منتظر بودم:(((((((
موبایلم یک مشکلی داشت اس ام اس نمیگرفت. مشکلش برطرف شد. امروز بهت زنگ زدم برنداشتی:(((((((

یک مشکل بزرگ: سایتی رو که عکسهای وبلاگ صبا رو توش آپلود میکنم فیلتر شده همه عکسهاش محو شده:(((( دیشب رفتم وبلاگش رو آپ کردم ولی نتونستم عکس بذارم. مسیحا جون تو از کدوم سایت عکسهای وبلاگت رو آپلود میکنی؟
نه ! اس ام اسمت بهم نرسید منم همش گوشیم رو نگاه میکردم منتظر اس ام است !! اس ام اس من هم بهت نمیرسید .

بهم یه ایمیل بزن من ریپلای کنم

عضو پرشین گیگ شو برای آپلود عکس و فیلم و آهنگ عالیه

www.persiangig.com