2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لوسی از انتظارمون از دیگران‌ میاد

انتظار نداشته باش چون بارداری همه خدمتکارت شن و تموم ذکر و فکرشون این باشه آب تو دل تو تکون نخوره

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
لوسی از انتظار میاد انتظار نداشته باش چون بارداری همه خدمتکارت شن و تموم ذکر و فکرشون این باشه آب ت ...

اهوم :( یکم این انتظار رو دارم متاسفانه فقط از شوهرم.

مثلا هفته پیش یهو گفت مهمون داره منم باهاش قهر کردم.

تازه مهمونی هیچ ربطی به من نداشت هیچی هم درست نکردم.

در حالی که میشناسمش عاشق مهمونیه و منم هیچوقت خونم کثیف نیست. اه اعصابم از خودم خرده :|

وااااای منم همینطورم مث دیوونه ها شدم دیشب چادرمو پرت کردم سمت شوهرم بعدم میزدم تو صورت خودم مث سیلی خیلی خل میشم بعضی وقتا

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍

به خاطر بارداری و وضعیت هورموناس و واقعا  هم سخته....خدا قوت مادر جان💪💪❤️❤️❤️

باید آستانه تحملتونو ببرینننن بالااااااا هر وقت دلتون بهونه خاس نفس عمیق بکشین یه عکسی چیزی که دوس دارینشو نگاه کنید با اهنگی که دوس دارینو....

به اینکه یه موجود زنده در وجودتونه و بعد ها میشه عزیزترینتون.....

من خودم اگه دلم بهانه گیری خاس و دلم گرفته بود میرم تو بغل خواهرم و سفت بغلش میکنم یا کنارش میخابم اروم میشم....

ولی کلا اگ قبل بارداریم به قول خوتون لوس بودین که دیگه هیچی😂😂...مث من من هر وقت یه دردکوچولو بگیرم یا حوصله نداشته باشم  همه خبردار میشن و غصمو میخورن😂😥😥😥

وااااای منم همینطورم مث دیوونه ها شدم دیشب چادرمو پرت کردم سمت شوهرم بعدم میزدم تو صورت خودم مث سیلی ...

ای وای تو هم همینجوری؟ بعد هی همه چیو میندازی تقصیر شوهرت؟

خدایا چرا مارو اینجوری میکنی :|