2777
2789
عنوان

نی نی میخوام😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3277 بازدید | 147 پست
پس چرا اینجا همش میبینم برای هر مرحله آی وی اف و این چیزا میگن پنج میلیون هزینه کردیم کمه کم

این طرح جدید اومد تو مراکز دولتی مال افرادیه که نازایی اولیه دارند یه شرایطی داره که شرایط داشته باشی شاملت میشه

تو را  من چشم در راه دارم
ما مشهدیم تو سال شاید یکی دوبار بریم 😔

التماس دعا عزیزم😚😚😚 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به خاک مادرم قسم شیرینی گرفتم رفتم خواستگاری به زورخودمونگهداشتم به بابای زنه گفتم من فقط همین یکباروپاتوی خونتون میذارم فقط خواستم بدونین راضییم

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
پس چرا اینجا همش میبینم برای هر مرحله آی وی اف و این چیزا میگن پنج میلیون هزینه کردیم کمه کم

هزینه که داره

مثلا آی وی اف تو مراکز خصوصی شاید بیست میلیون هزینه اش بشه تو مراکز دولتی شاید پنج شش میلیون

دارو و سونو و ...هزینه داره خب ...دولت فقط خود هزینه ی عملو تخفیف میده

عزیزم بخدا من که فخر نفروختم میگم بچه آدمو ازخیلی چیزا محروم میکنه این خانمایی که ناراحت میش ...

آره سوتفاهم شده عزیزم،من دوتا دخترعموهام تازه زایمان کردن از منم دو سال اون یکی پنج سال کوچیکترن میرم پیششون ناراحت نمیشم اصلا اصلا،فقط حسرت میکشم،خب اینجا مثلا بگیم از بچت نگو خب تو واقعیت که دور و برمون هس خیلی هم زیاد

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

ی زن بیوه بایه پسر10ساله بودیک کلمه خونواده همسرم گفتن مانمیتونیم بچه روقبول کنیم زنه گفت میدمش به بابابزرگش .اون لحظه دلم برای خداهم بخاطرعدالتش سوخت من زندگی چندسالموبخاطربچه ای که اون براحتی ازش میگذشت میخواستم بدم بره اونوقت اون..

به خاک مادرم قسم شیرینی گرفتم رفتم خواستگاری به زورخودمونگهداشتم به بابای زنه گفتم من فقط همین یکبار ...

خوب چرا خودتت عذاب میدی واقعا اگه شوهرت بچه بخاد خودش بلده بره زن بگیره  نکن با خودت اینکارها دختر بخدا دیونه میشیا از استرس اینکارها😦😦

تو را  من چشم در راه دارم
 عزیزم بخدا من که فخر نفروختم میگم بچه آدمو ازخیلی چیزا محروم میکنه این خانمایی که ناراحت میش ...

خب عزیزم آدم از نوشتار ممکنه چندجور برداشت داشته باشه

گفتم شاید حرفت باعث ناراحتی دوستامون بشه

معذرت میخوام اگه بد برداشت کردم😘😍😍

مادرنداشتم که برم پیشش درددل کنم عصبی بودم بیتاب بودم بیچاره شده بودم بداخلاقیام شروع شدخواهرم تواون موقعیت ولم کردچون شوهرش گفته بوددخالت نکن هیچکسونداشتم هیچکسو