2777
2789
عنوان

نی نی میخوام😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 147 پست
الان یه طرحی امده اونایی که ناباوری اولیه دارند رایگان درمان میکنند

منم دیدم خبر این طرح رو تو گوگل،ولی انجامش نمیدن تو شهر ما

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
رفتیم مسافرت بعد این فسقل جیغ میزنه گریه میکنه شوهرم ازون ور هول من از اینور بهش میگم شیرخشک درست کن ...

تروخداایناروتواین تاپیک نگوخواهش میکنم .باورکن حسادت نیست ولی نگو

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فکر نمیکنی اینجا جای مناسبی واسه این حرفا نیست؟ آدم وقتی چیزیو دلش میخواد هرچقدرم بخوای بگی خ ...

عزیزدلم منکه حرف بدی نزدم همون پست اولم هم برا استارتر دعا کردم دامنش سبزشه فقط با مادرایی که مثل من از بچه داری خسته شدن درد دل کردم منکه جلو استارترو نگرفتم که بچه دار نشه نه فخر فروختم نه پز بچه دادم دارم میگم از بودن با شوهرت بیشتر لذت ببر همین اگه استارتر ناراحت میشه خودش اعلام میکنه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
  پول سونوگرافی و دکتر زنان رو بزور جور میکنم،مرکز ناباروری بدون پول نمیشه

برو مرکز ناباوری شهرتون یا مرکز زنان زایمان یه طرح تازه اومد اونایی که بچه ندارند رایگان هزینه هاش

تو را  من چشم در راه دارم
عزیزدلم منکه حرف بدی نزدم همون پست اولم هم برا استارتر دعا کردم دامنش سبزشه فقط با مادرایی که مثل من ...

مرسی از دعات عزیزم،نه من ناراحت نمیشم ولی مثل اینکه بعضی خانوما ناراحت شدن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
رفتیم مسافرت بعد این فسقل جیغ میزنه گریه میکنه شوهرم ازون ور هول من از اینور بهش میگم شیرخشک درست کن ...

بخدا الان زیارت مشهد میخواستم برم بخاطر بچه نشد برم من ۱۷ساله نرفتم مشهد خیلی دلم میخواست برم😢😢😢 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
تروخداایناروتواین تاپیک نگوخواهش میکنم .باورکن حسادت نیست ولی نگو

الهی قربون دل شکستت برم خدا ان شاالله دامنت با معجزه اش سبز کنه بحق علی اصغر(ع)

تو را  من چشم در راه دارم
دولتیه ... تخفیف داره 85 درصد

پس چرا اینجا همش میبینم برای هر مرحله آی وی اف و این چیزا میگن پنج میلیون هزینه کردیم کمه کم

خانومای گل منم مثل خیلیا تون سه ساله اقدامم و منتظرم بیاین همه برای هم پنج تا صلوات بفرستیم به نیت پ ...

باشه گلم مرسی💜💜

مرسی از دعات عزیزم،نه من ناراحت نمیشم ولی مثل اینکه بعضی خانوما ناراحت شدن

عزیزم بخدا من که فخر نفروختم میگم بچه آدمو ازخیلی چیزا محروم میکنه این خانمایی که ناراحت میشن باید ازکسایی ناراحت شن که فخر بفروشن نه من😐😐 استارتر من ازشما عذر میخوام اما بخدا شتید باورت نشه خواهرم دوساله اقدامه حتی جلو اون بچمو نمیبوسم و قربون صدقش نمیرم میگم دلش نخواد یه وقت اما کلا خانما اشتباه برداشت کردن

من اینقدرعاشق همسرم هست واینقدراون بهم محبت کرده غمخوارم بوده وهمیشه پشتم بوده که عذاب وجدان دیوونم میکردبهش گفتم بروزن بگیرالان میگین دیوونه م ولی واقعااینکاروکردم وباتمام مخالفتش خودم سپردم براش زن پیداکنن شبی که یه نفروبهمون معرفی کردن من محکم وایسادم گفتم برات زن پیداکردم ولی اون مثل زن زارمیزد

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤