عزیزم فکر نمیکنی اینجا جای مناسبی واسه این حرفا نیست؟ آدم وقتی چیزیو دلش میخواد هرچقدرم بخوای بگی خ ...
عزیزدلم منکه حرف بدی نزدم همون پست اولم هم برا استارتر دعا کردم دامنش سبزشه فقط با مادرایی که مثل من از بچه داری خسته شدن درد دل کردم منکه جلو استارترو نگرفتم که بچه دار نشه نه فخر فروختم نه پز بچه دادم دارم میگم از بودن با شوهرت بیشتر لذت ببر همین اگه استارتر ناراحت میشه خودش اعلام میکنه
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
خانومای گل منم مثل خیلیا تون سه ساله اقدامم و منتظرم بیاین همه برای هم پنج تا صلوات بفرستیم به نیت پنج تن که هممون دلامون شاد بشه به خدا توکل کنیم که تا خودش نخواد برگی از درخت نمیافته
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
مرسی از دعات عزیزم،نه من ناراحت نمیشم ولی مثل اینکه بعضی خانوما ناراحت شدن
عزیزم بخدا من که فخر نفروختم میگم بچه آدمو ازخیلی چیزا محروم میکنه این خانمایی که ناراحت میشن باید ازکسایی ناراحت شن که فخر بفروشن نه من😐😐 استارتر من ازشما عذر میخوام اما بخدا شتید باورت نشه خواهرم دوساله اقدامه حتی جلو اون بچمو نمیبوسم و قربون صدقش نمیرم میگم دلش نخواد یه وقت اما کلا خانما اشتباه برداشت کردن
من اینقدرعاشق همسرم هست واینقدراون بهم محبت کرده غمخوارم بوده وهمیشه پشتم بوده که عذاب وجدان دیوونم میکردبهش گفتم بروزن بگیرالان میگین دیوونه م ولی واقعااینکاروکردم وباتمام مخالفتش خودم سپردم براش زن پیداکنن شبی که یه نفروبهمون معرفی کردن من محکم وایسادم گفتم برات زن پیداکردم ولی اون مثل زن زارمیزد