2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اگر دردات حالت انقباض داشت یعنی حس کردی شکمت جمع میشه تو ی نقطه بعد ول میکنه شروع کن بشمار این انقباضاتت رو و فاصله بین دو تا انقباض رو هم یادداشت کن.دیدی منظم شده.یعنی هر ده دیقه مثلا حتما درد داری با دکترت تماس بگیر بهت میگه چیکار کنی

آخه مشکل اینجاست من منظورتون رو از انقباض نمیفهمم به کدوم حالت انقباض میگین؟

آبجیم میگفت انگار شکمت جمع میشه آروم آروم تو مرکز شکم و آروم باز میشه دوباره.باز چند دیقه بعد همینطوری.دست بزاری رو شکمت میفهمی موقع دردات

آخه مشکل اینجاست من منظورتون رو از انقباض نمیفهمم به کدوم حالت انقباض میگین؟

به مرور و با نزدیک شدن زمان زایمان، این انقباضات باعث بروز درد می‌شود و مانند دردهای قاعدگی، حالت گرفتن و ول کردن دارد. با رسیدن زمان زایمان، مدت زمان منقبض شدن ماهیچه‌های شما نیز تغییر می‌کند. در فاز نهفتۀ زایمان، یعنی زمانی که دهانۀ رحم شروع به باز و نازک شدن می‌کند، هر انقباض حدود ۳۰ تا ۴۵ ثانیه طول می‌کشد و در فاز فعال، یعنی زمانی که سرعت باز شدن دهانۀ رحم افزایش می‌یابد، این زمان به حدود ۴۰ تا ۶۰ ثانیه می‌رسد. به این معنی که شما ۶۰ ثانیه درد احساس می‌کنید، سپس درد برای یک یا دو دقیقه آرام می‌شود و پس از آن، دوباره ۶۰ ثانیه درد خواهید داشت.