2777
2789
عنوان

لباس بچه ارزون

120 بازدید | 7 پست

دوستان کاپشن ها خیلی گرون شده

به نظرتان چه مدلی بخرم چن سال استفاده بشه

از کجا ارزون پیدا کنم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظر من از خواهری یا خواهرشوهری که بچش از تو بزرگ تره و کاپشنش کوچیک شده بگیر..مجبور نیستی بخری

روم نمیشه بگیرم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

چند سال که نمیشه چون بچه مدام در حال رشده قیمت مناسب بگیر بهتر از گرونه که چند سال بخواد استفاده کنه

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

سلام اگ رابطت خوبه بگیر از اشناهات ولی اگ بعدا بخوان به روت بیارن یا خود بچشون تو بازی و مهمونی به بچت بگه که کاپشن منه و اینا اصلااا نگیر 

دو روز دیگه بچه بزرگتر میشه عقده میکنن براش یا بعد هی میخوان کهنه لباساشون بفرستن برا بچت 

ولی اگ اخلاق اینجوری ندارن و دوست داری بگیر

بگردی بازارو از این کاپشن بادی ها هست تا چند سال براش میمونه مدش هم نمیره

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
سلام اگ رابطت خوبه بگیر از اشناهات ولی اگ بعدا بخوان به روت بیارن یا خود بچشون تو بازی و مهمونی به ب ...

ممنونم عزیزم