شرمنده سوپ جوجه دستور خاصي ندارم
ولي آش حلبه( تخم شنبليله) بسيار خوشمزه و البته مفيد هست
شيرافزا هم هست، اغلب خراساني ها به خانمي كه تازه زايمان كرده اين آش رو ميدن بخوره ....
مواد لازم:
- برنج یک پیمانه
- حلبه دو قاشق غذا خوری
- زیرهٔ سیاه دو قاشق غذا خوری
- زرد چوبه و نمک به میزان لازم
- آب گوشت گوسفند
طرز تهیه:
اول برنج هارو خوب میشوییم بعد میریزیم داخل آب گوشت مان در قابلمه (گوشت گوسفند و پياز در قابلمه اي خوب مي جوشانيم و به اندازه سه ليوان آب گوشت نياز داريم) ظرفی جدا گانه روغن داغ میکنیم و زرد چوبه را در آن تفت میدهیم زیره و حلبه( تخم شنبليله) را هم یه تفت کوچک میدهیم بعد همه را به برنج در حال جوشیدن در آب گوشت افزوده و در قابلمه را نیم کش گذاشته (چون برنج سر میرود) میگذاریم برنج خوب مغز پخت و نرم شود مثل شله زرد که برنج کاملاً نرم میشود وقتی که برنج کاملاً پخت حدود یک ساعت و نیم بعد نمک اش را اندازه میکنیم و غذا حاضر است.