2777
2789

من مربی مهد بودم. خودم نه هیچوقت اگه بچه دارشم بچمو میزارم بره مهد نه وقتی مدرسه رفت اردو و این چیزا چون دیدم چقد سخته یه لحظه غفلت کنند مسئولای مدرسه بچه ها معلوم نیست چی میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول دارم ولی دخترم زیاد شیطون  سر جاش نمیشینه

وقتی همه دوستاش بشینن اونم میشینه نمایششو میبینه، براش خوراکی هم بذار

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
من مربی مهد بودم. خودم نه هیچوقت اگه بچه دارشم بچمو میزارم بره مهد نه وقتی مدرسه رفت اردو و این چیزا ...

تا حالا اتفاقی دیدی که بیفته واسه بچه ها؟

چرا مهد نمیزاری؟؟

وقتی همه دوستاش بشینن اونم میشینه نمایششو میبینه، براش خوراکی هم بذار

بله گفتن تغذیه بذاریم

هم دوست دارم مستقل بار بیاد

هم میترسم 

حرفم گوش نمیده

چون که بچه تو سن مهد کوچیکه حتی اگه یه سال مونده باشه به مدرسه بازم زوده برای کلاس نشستن (پیش دبستان منظورم نیست ها) من خودم ترجیح میدم بچه ام تا قبل مدرسه تو محیط آموزشی نباشه فقط بازی!!! 

اگه میشد والا من ابتدایی هم حاضر بودم خودم به بچم یاد بدم انقد چیزا دیدم تو کلاسا و بچه های الان(دور از جون بچه های مادرای اینجا) که واقعا تاسف باره و آدم میترسه بچش رو بزاره مدرسه... 

چون که بچه تو سن مهد کوچیکه حتی اگه یه سال مونده باشه به مدرسه بازم زوده برای کلاس نشستن (پیش دبستان ...

اتفاق در هر زمان و مکانی ممکنه بیفته

چون خودم فردا ۲ساعت باید برم سرکار نمیتونم باهاش بدم و اینکه تو خونه نگهش دارم

حالا توکل بخدا سفارش میکنم به مربیش

تا حالا اتفاقی دیدی که بیفته واسه بچه ها؟ چرا مهد نمیزاری؟؟

من بیشتر ازجهت  مشکلات اخلاقی میگم من تو چند منطقه ی مختلف کار کردم چیزی که خیلی الان زیاد دیدم تو کلاسام اینکه خیلی از بچه ها خیلییی چیزا میدونن که شاید به خاطر رعایت نکردن خانواده یا ماهواره و این چیزا باشه

بچه یه چی دیده نمیدونه زشته اما میاد پیش دوستاش میگه یا انجام میده بچه های دیگه هم یاد میگیرن یا یه سری خیلیی بی ادبن

نمیدونم شاید هم من خیلی حساسم رو این موضوع

من بیشتر ازجهت  مشکلات اخلاقی میگم من تو چند منطقه ی مختلف کار کردم چیزی که خیلی الان زیاد دیدم ...

اینکه کاملا درسته

ولی اگه قرار باشه آدم با این دید بچشد محدود کنه که دیگه هیچی باید به غار نشینی رو بیاره

از بس که بعضی رعایت نمیکنن

اینکه کاملا درسته ولی اگه قرار باشه آدم با این دید بچشد محدود کنه که دیگه هیچی باید به غار نشینی رو ...

درسته اما اصل تربیت بچه ها همون سن ابتداییشه یعنی تو این سن هرچی کاشتی بزرگ شد برداشت میکنی

خدمات و امکانات مهدکودک آرزوهاي فرشتگان با سابقه 10سال فعاليت

1. بخش تخصصي شيرخوار ، داراي اتاق مخصوص بازي در محيطي پاکيزه و اتاق خواب جدا با تختهاي مخصوص

2. آموزش پيش دبستاني توسط معلمين با تجربه و تحصيلکرده با مدرک مرتبط در کليه زمينه ها

3. محيط آموزشي در سه طبقه مجزا و مجهز له دوربين مداربسته در تمامي فضاها و ايمني استاندارد

4. صرف غذاهاي ارگانيک و تازه به صورت روزانه

5. آموزش فوق برنامه ها شامل ( فعاليتهاي ورزشي، خلاقيت، مهارتهاي زندگي، زبان انگليسي هر روز، آشپزي کودکان و فعاليتهاي اجتماعي و تربيتي)

6. برگزاري جشنهاي پناسبتي مهدکودک ( نوروز، يلدا، فارغالتحصيلي، اول مهر و...)

7. داراي سالن بازي با وسايل استاندارد در دو فضا ي مجهز سرپوشيده و باز

8. برگزاري جلسات روانشناسي زير نظر متخصص روانشناس براي والدين

ساعات کار: 6:40 الي 18 بعدازظهر

مهد کودک و پيش دبستاني آرزوهاي فرشتگان با مديريت الهام خواجه پور در منطقه 2 واقع درستارخان سازمان آب شمالي

آدرس: ستارخان، پشت برق آلستوم، خ 20متري سازمان آب، روبروي پارک شاهين، پلاک 41

تلفن :44296601 . 44296670

اينستاگرام: arezoohayefereshtegan

تلگرام :@arezoohayefereshtegan

خدمات و امکانات مهدکودک آرزوهاي فرشتگان با سابقه 10سال فعاليت

1. بخش تخصصي شيرخوار ، داراي اتاق مخصوص بازي در محيطي پاکيزه و اتاق خواب جدا با تختهاي مخصوص

2. آموزش پيش دبستاني توسط معلمين با تجربه و تحصيلکرده با مدرک مرتبط در کليه زمينه ها

3. محيط آموزشي در سه طبقه مجزا و مجهز له دوربين مداربسته در تمامي فضاها و ايمني استاندارد

4. صرف غذاهاي ارگانيک و تازه به صورت روزانه

5. آموزش فوق برنامه ها شامل ( فعاليتهاي ورزشي، خلاقيت، مهارتهاي زندگي، زبان انگليسي هر روز، آشپزي کودکان و فعاليتهاي اجتماعي و تربيتي)

6. برگزاري جشنهاي پناسبتي مهدکودک ( نوروز، يلدا، فارغالتحصيلي، اول مهر و...)

7. داراي سالن بازي با وسايل استاندارد در دو فضا ي مجهز سرپوشيده و باز

8. برگزاري جلسات روانشناسي زير نظر متخصص روانشناس براي والدين

ساعات کار: 6:40 الي 18 بعدازظهر

مهد کودک و پيش دبستاني آرزوهاي فرشتگان با مديريت الهام خواجه پور در منطقه 2 واقع درستارخان سازمان آب شمالي

آدرس: ستارخان، پشت برق آلستوم، خ 20متري سازمان آب، روبروي پارک شاهين، پلاک 41

تلفن :44296601 . 44296670

اينستاگرام: arezoohayefereshtegan

تلگرام :@arezoohayefereshtegan