2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزيزم اونا حواسشون هست واسشون خيلي مسولييت داره.اتفاقا بچه ها چون ميدونن مامانشون حواسش بهشون هست خيالشون راحته.باور كن فردا خودش بيشتر حواسش به خودشه.ميتوني به مربيشون سفارششو بكني

یه روز خوب میاد

خودت برو کمک یا بچه نره.  با این وضع بچه دزدی ها من خیلی ترسو شدم

خودم صبح سر کارم 

مدیرشون گفت با اتوبوس جلوی تالار پیاده میشیم

بعد بچه ها ی نمایش میبینن و دوباره برمی گردیم

خیلی استرس دارم 

عزيزم اونا حواسشون هست واسشون خيلي مسولييت داره.اتفاقا بچه ها چون ميدونن مامانشون حواسش بهشون هست خي ...

از بس که اتفاقا ی بد واسه بچه ها افتاده خیلی دلهره دارم

عزیزم نمیبرن تو طبیعت رهاشون کنن که! توی یه تالار سرپوشیده در بسته هست، میخواد بشینه رو صندلی، بچه ها همشون بازیگوشن اونجا مواظبشونن، شما نمیتونی بخاطر نگرانیت این لذت رو از بچت دریغ کنی

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

[QUOTE=74817848]از بس که اتفاقا ی بد واسه بچه ها افتاده خیلی دلهره دارم[/QUOTE]

ميدونم چي ميگي عزيزم.ولي خوب اينم بگم ما هميشه نميتونيم كنارشون باشيم و حواسمون بهشون باشه.واسش آيه الكرسي بخون و شماره خودتو و همسرتو بزار تو كيفش.انشالله كه بهش خوش ميگذره.بعدم الان هوا سرده اصولا ميبرنشون يه جاي سرپوشيده اگه بدوني كجا ميبرن ميتوني خودتم بري دورا دور ببينيش.

یه روز خوب میاد

خواهش خیالت راحت باشه واس نمایش دیدن هیچ مشکلی پیش نمیاد  بزار اجتماع ببینه و بادوستاش و هم سن ...

می سپارم بخدا 

ولی نا بره برگرده نصف جون شدم

خیلی دلم می خاست برم باهاش ولی متاسفانه به هر دری زدم نشد  

عزیزم نمیبرن تو طبیعت رهاشون کنن که! توی یه تالار سرپوشیده در بسته هست، میخواد بشینه رو صندلی، بچه ه ...

قبول دارم

ولی دخترم زیاد شیطون  سر جاش نمیشینه