عزیزم ...هیچ نوع شیر صنعتی نگهدارنده نداره و اضافه کردن نگهدارنده طبق استاندارد غیرمجازه این یه باور غلط بین مردم به دلیل اطلاع نداشتم در مورد صنعت غذاست ..معلومه که خاصیت داره
شیر گاو رو میری از لبنیات فروشی خالص و بدون افزودنی میخری اما بطری ها کارخونه اییه و پر از افزودنی& ...
بر خلاف تصور شما کارخونه شیر دریافتی رو از لحاظ نداشتن آنتی بیوتیک و کم بودن میزان باکتری چک میکنه...ولی شیر سنتی معلوم نیست گاوی که دوشیده شده آنتی بیوتیک خورده یا نه..معلوم نیست چه جوری به مغازه رسیده، اگه در دمای پایین نگهداری نشده باشه تعداد باکتری ها زیاد میشه و باکتری ها مواد مغذی شیر رو مصرف میکنند..بعد شما میای خونه شیر رو می جوشونی تازه اگه درست بجوشونی باکتری ها از بین میرن، مریض نمیشی ولی شیر بی کیفیت خوردی
تو این مملکت کدوم صنف از قانون پیروی کرده که کارخانه لبنیات پیروی کنه؟ تمام شیرهای صنعتی نگهدارنده دارن حتی ثابت شده از روغن پالم یا وایتکس و ریکا هم استفاده میشه...مستند حرف میزنم