2726
عنوان

روش پخت فسنجون لطفا

138 بازدید | 8 پست

ل

بیایید خوبی کنیم... بیایید خوب باشیم... فطرت انسان نیکویی کردن است.... آدم‌های مهربان را احمق فرض نکنید... آنها قلب بزرگی دارند و بخششی بیکران.... آدم‌های مهربان ستارگان دنیا هستند... شما چند ستاره اید؟ 

پیاز داغ میکنی،سپس گوشت یا مرغ بهش اضافه میکنی،  بعد هر چقدر دوست داری فنجونت تیره تر بشه بیشتر گردو آسیاب شده رو تفت میدی، نیم ساعت آخر رب انار، و اگر یک قاشق رب گوجه هم بریزی مزه اش عالی میشه ،و بخاطر شک دادن به فسنجون و روغن پس دادن تو دو مرحله یک میریزی توش

۵تاپیاز متوسط ورنده میکنی وتومقداری روغن نباتی تفت میدی بعدش مقداری گردورو که چرخ کردی میریزی داخلش باهم تفت میدی که روغن بندازه یه مقداری زردچوبه میریزی روشم آب خیلی سردمیریزی میزاری بجوشه بعدیک ساعت بهش رب انارمیریزی چندتا آلوهم میندازی توش بهاینکه پختن درمیاری وازابکش ردشون میکنی میریزی توخورشت بعدمرغوکامل داخل ماهیتابه سرخ میکنی میریزی داخلش

باروانم بازی میکنیو یادت میره.....این دختر سنش واسه این همه درگیری کمه🙂💔


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گردوهاتو اسیاب کن .اگ نداری یا باگوشت کوب بکوب یا رنده ریز کن.ب ازای هر نفر 3تا4گردو ولی اگ فقط برا دو نفر بود 10تابزار .اب بزار جوش بیاد بعد گردوهاتو بریز توش یکم گردو با ابجوش بپزه رنگش تیره شه مرغتو سرخ کن بریز تو گردو اب .بعد پیاز تفت بده یکم ارد بزن مثلا برا دونفر نصف قاشق غذاخوری بعد ک اردتم با پیاز سرخ شد نمک فلفل زردچوبه بزن  و رب انارتو اضافه کن دوسه قاشق بریز تو پیازداغت ی دیقه تفت بده بعد بریز تو غذات زیرشو کم کم کن دوسه ساعت قشنگ بپزه اگرم دیدی رنگش اونجور ک میخوایی نیست یکم دیگ رب بزن.بزار حسابی غلیظ شه.نوش جان 

الله⁦❤️⁩
2728

روش من اینه

گردوهایت رو دوبار با چرخ گوشت چرخ کن

ابتدا مرغت رو با پیاز رنده شده و زدچوبه تفت بده گردو رو هم اضافه کن تفت بده وآب بریز بذار جوش بیاد و بالاسرشون باش چون اگه جوش بیاد سریع سرمیره و وقتی جوش اومد شعله رو کم کن درحد دم کشیدن برنج بذار دوسه ساعت بپزن نیمساعت قبل برداشتن سه قاشق رب انار و چندتا حبه قند بهشون اضافه کن و مزه شونو بچش اگه دوس داری شیرین باشن قند بیشتر اگه نه فقط درحدی که تلخی گردوها گرفته بشه همون سه تا حبه کافیه من از غذای شیرین بدم میاد برا همین فقط همین قدر میریزم.نکته دیگه برا اینکه روغن پس بدن هرنیمساعت ی تیکه یخ به خورشتت اضافه کن تا بهشون شوک وارد بشه و روغن بیاد روشون.

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ﺧﺎﻟﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﺮﺍﺑﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ!.....

ما خودمون گردو داریم برا همین از گردوی قهوه ای ولی چاق استفاده میکنم که روغن داشته باشن و حتما دوبار چرخ میکنم که کاملا پودر بشن و روغن پس بدن من برا4-5نفر ی ماست خوری گردو میریزم و مرغم رو تیکه مربعی اندازه قوطی کبریت برش میدم چون از مرغ ریش ریش بدم میاد.

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ﺧﺎﻟﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﺮﺍﺑﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ!.....

من پیازو گردو رو چرخ میکنم تا جایی که جا داره ریز ریز بعد میریزم تو قابلمه روش آب میریزم نه رو غن نه هیچی فقط یخورده کوچولو زرد چوبه یه ذره نمک بذار بجوشه تا جا بیفته بعد از سه چهار ساعت با شعله کم  رب انارو با شکر مخلوط کن بستگی به ذائقت داره ترشو شیرینش اندازشم بستگی به گردو وقتی اضافه کردم بعد نیم ساعت چرخ کرده قلقلی میندازم توش تا بپزه بعد آماده میشه خیلی خوشمزه هست دلم خواست😂😂😂

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز