روش من اینه
گردوهایت رو دوبار با چرخ گوشت چرخ کن
ابتدا مرغت رو با پیاز رنده شده و زدچوبه تفت بده گردو رو هم اضافه کن تفت بده وآب بریز بذار جوش بیاد و بالاسرشون باش چون اگه جوش بیاد سریع سرمیره و وقتی جوش اومد شعله رو کم کن درحد دم کشیدن برنج بذار دوسه ساعت بپزن نیمساعت قبل برداشتن سه قاشق رب انار و چندتا حبه قند بهشون اضافه کن و مزه شونو بچش اگه دوس داری شیرین باشن قند بیشتر اگه نه فقط درحدی که تلخی گردوها گرفته بشه همون سه تا حبه کافیه من از غذای شیرین بدم میاد برا همین فقط همین قدر میریزم.نکته دیگه برا اینکه روغن پس بدن هرنیمساعت ی تیکه یخ به خورشتت اضافه کن تا بهشون شوک وارد بشه و روغن بیاد روشون.