2777
2789
عنوان

چه خبره همه عملی پسند شدن😒😒😒

313 بازدید | 13 پست

یکسره آدم هرجا میره همه شبیه همن همه عملی تازه ملت کلیم قربون صدقه قیافه اینا میرن همه توجه هاام سمتشونه مگه زیبایی طبیعی خار داره بابا😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مردایی میشناسم زنای باتیپ و قیافه خفن به قولی پلنگ روفقط واسه لاس زدن میخوان وگرنه همه نچرال دوس دارن

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

نگاه ها سمتشون هست چون جلب توجه میکنه چهره شون فقط همین وگرنه خواستنی نیستند.

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

بعضيا ك جراحي و پروتز و فيلتر دارن خوشگل ميشن حتي مصنوعي 

ولي ي عده قشنگ ميپوكونن چهرشونو و ترسناك ميشن 

من اينجور ادمارو ميبينم تو دلم واسشون ناراحت ميشم ك اعتماد ب تفسشون انقد كم بوده اومدن خودشونو وحشتناك كردن

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

من اینارونمیدونم

ولی این مدل جدیدعکس گرفتنا که دک وپوز یه ورمیکنن و فکشونو بالامیگیرن و توزاویه عکس میگیرن خیییییییلی زشته واقعا۱۰سال دیگه همه این عکساشونو ناپدیدمیکنن

ژست عکس گرفتن بااین ژستا و کارایی که جدیدا میکنن خیلی فرق میکنه

همه چی شده مصنوعی

حتی یه ژست ساده عکس!

من مردایی میشناسم زنای باتیپ و قیافه خفن به قولی پلنگ روفقط واسه لاس زدن میخوان وگرنه همه نچرال دوس ...

نچرالارو واسه ایمان تقوا عمل صالح میخان😂😂

ازون حرفا بوداااا

زنان علیه زنان نباشیم ! کنار هم تا برابری 
من مردایی میشناسم زنای باتیپ و قیافه خفن به قولی پلنگ روفقط واسه لاس زدن میخوان وگرنه همه نچرال دوس ...

اگه دوست دارن که با همون حال میکنن دیگه وقتی با یه مدل دیگه لذت میبرن یعنی دوسش دارن!!!

حالاپلنگم نه

ولی الان اکثرا خیلی براشون مهمه صورت طرفشون بی نقص باشه

مثلا طرف دماغشوعمل نکرده باشه ودرعین حال خیلی دماغ خوش فرمی ام نباشه دیگه فقط اگه یه پسر درست حسابی ومنطقی باشه که قبول کنه

حتی برعکسشم هست

الان اکثردخترا  دلشون میخواد طرف یه صورت بی نقص حتی به قیمت عمل داشته باشه ...خیلی وقتا خوددختراپسرارو مجبورمیکنن مثلا موبکارن یادماغ عمل کنن یاهرچی

حالاپلنگم نه ولی الان اکثرا خیلی براشون مهمه صورت طرفشون بی نقص باشه مثلا طرف دماغشوعمل نکرده باشه ...

اره دقیقا حرف شما درسته ولی منظورم اون پلنگاییه که صوزتسون قبل عمل خیلی زیابا ومعصومانه تر بوده... با هزار جورژل و پوروتز صورتشونو از طبیعت خودش خارج میکنن واقعا جذابیتی نداره.. ولی مثلاکسی که مشکل صورتش استخوندماغشه که ناجوره عمل واسش خپبه ولی بعضیها میخوان حتما اثار عمل روصورتشون معلوم باشه

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖