2777
2789
عنوان

میخوام برم پیش حکیم مومن تبریزی

5146 بازدید | 29 پست

چقد نظرات خوب درموردش نوشتن😊

دنبال یه دکتر زنان خیلی خوب بودم ک مشکل سقط و دیر باردار شدنمو پیدا کنه ... اول نسرین تهرانی زد به سرم 😊 ک امروز زنگ زدم گفتن متاسفانه کسالت دارن و مریض ویزیت نمیکنن فعلا

همش میگفتم خداااایا خودت یه دکتر خوب سر راهم قرار بده...

امشب حکمیم مومن تبریزیو پیدا کردم تو نت ... چقددددد معجزه ها نوشت ازش تو نی نی سابت...

فردا زنگ بزنم ببینم واسه کی وقت میده ایشالا

من علم نبض شناسی و طب سنتی و داروهای گباهی رو بیستر قبول دارم تا بقیه دکترا ک اکثرا چیزی حالیسون نیس و فقط قرص شیمیایی پر میکنن تو شکم ادم

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

حالا هرکی هر معجزه ای از ایشون دیدن بگن😊

میگن با نبض مشکلات و بیماری هارو میفهمن

حتی بیماری های کهنه شده رو

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کسی نیس 😕😕😕😕😕 وا

من پیش ایت الله تبریزی رفتم ک هنوز پری نشدم از داروهاش استفاده کنم ولی خیلی عالیه طب سنتی و طب اسلام ...

ایشالا نتیجه میگیری گلم 😊 ایشون تبریز هستن؟!!؟؟؟

ایشون کدوم شهر هستن؟

میگن ک تهرانن😊 

خداروشکر منم تهرانم

بخدا قرار بود صبح با همسرم بریم بیمارستان نزدیک خونمون پیش یه دکتر زنان ... ولی همچین ب دلم نمینشست ک بریم بیمارستان

ک یهووو حکیم تبریزی اومد ب ذهنم ... گفتم بزار سرچ کنم ببینم چطور آدمیه

انقد خوبیییی ازش گفتن ... دیگه منصرف شدم برم بیمارستان...منکه 2 سال سختی رو تحمل کردم با دوتا سقط ... یه مدت هم برم پیش حکمیم ... ک ان شاءاللللله ان شاءالللله مطمئم پیشش نتیجه میگیرم

اگه نگرفتم میرم دکتر زنان

نه مشهدن و نوبت دهی شون وحشتناکه شاید سال بعد نوبتت بشه 

کیو میگی عزیزم😢😢😢 حکیم تبریزی؟!!!

تهرانن ک میگن😭

مشهد باشه نمیتونم برم ک😢😫😭😭😭

کیو میگی عزیزم😢😢😢 حکیم تبریزی؟!!! تهرانن ک میگن😭 مشهد باشه نمیتونم برم ک😢😫😭😭😭

ایت الله تبریزیان معروف مشهدی ان 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

من میخوام بچه خودم رو ببرم پیش خودشون انشالله شاگرداش رو قبول ندارم ولی تو تلگرامش زده بود که فعلا پدیرش حضوری ندارن و حتی داروها رو هم فقط با پیک میفرستن چون حجم بیمار زیاده کلا اگر گیرشون بیاری خیلی خوبه 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
نه مشهدن و نوبت دهی شون وحشتناکه شاید سال بعد نوبتت بشه 

عزیزم ایت الله تبریزی دیگه اجازه ویزیت نداره ولی شاگرداشم همون کار خودشو میکنت واز خودش دارو میگیرن و میفرستن خیلی ها هم نتیجه گرفتن از طریق شاگرداشون