2777
2789
به خاطر چی مال ما سکته قلبی کرده چن ساعت طول کشیده احیا شه پرستار ای سی یو میگه زندگی نباتی شده و... ...

تصادف کرده بود 

نمیخوام ناراحتت کنم ولی فکر نمیکنم برگرده

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 

زندگی نباتی بسیار سخت‌تر از حالت کما است زیرا با وجود یک سری حرکات غیر ارادی، هیچ نشانی از هوشیاری در بیمار وجود ندارد.

حیات نباتی در پی آسیب‌های جدی و گسترده به قشر مخ و کمای عمیق به وجود می‌آید و این بیماران کسانی هستند که از کما بیدار می‌شوند.

اگر زندگی نباتی بیش از دو سال طول بکشد، دیگر هیچ امیدی به بازگشت هوشیاری در بیمار وجود ندارد.

این بیماران چرخه خواب و بیداری همانند انسان‌های عادی دارند و گاهی حرکات آنها مثل چرخش به طرفین، بلع غذا، خندیدن، گریه کردن و فشردن دست اطرافیان، حتی پزشکان را هم گمراه می‌کند.

کما و حیات نباتی چه تفاوتی دارند؟

در کما شانس بهبودی برای بعضی بیماران وجود دارد. زندگی نباتی در پی بیداری از کما رخ می‌دهد و کمتر شانس بهبودی در آن وجود دارد به خصوص اگر مدت آن کمی طولانی شود.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشالله بهتر میشه شرایطشون مشکل خاصی داشتن؟؟؟

چن روزه حالش بد بود مشهد بردیم آزمایش گفتن ولی چون مواد مصرف میکرد گفته نمیخوام فردام اربعینه بریم  میاد خونه یه روز بعدش شبش میگه دستم و سینم میسوزه  میبرنش بینارستان نوار قلب میگیرن چون معتاده نشون نداده گفتن مشکوکی بخواب گفته نه من میرم خونه حالم خوبه یه ساعت بعد باز میگه دارم میسوزم ماساژ بدید بچه هاشو صدا میکنه میگه بیاید آخ خوب شدم بعد می افته و اورژانس میاد و......

عزیزم چند ماه زندگی نباتی داشتن؟

والله چی بگم زندگی نباتی که نمیشه گفت نمی تونست حرف بزنه اشاره میکرد چون سکتش قلبی بود فقط ده درصد قلبش کار میکرد 40روز خانه بود بردیم که به معدش لوله وصل کنن فرداش فوت کرد حتی یه نفر میگفت موقع جون دادن اشاره میکرد منو رو به قبله کنید