2777
2789
عنوان

بافت نی نی😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 81 پست
همون انگار مفت کار انجام داده

کلا بیست تومن کاموا نبرده درست کردنشم دوسه روز بیشتر وقت نمیخواد،،والا نهایتش 70می‌گرفت خوب بود

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کله سرویس خوابمو از خراسان برام فرستادن تربت حیدریه  کله لباسا نی نیمو با هزینه پستی 6 تومن ...

عزیزم ببخشید سوالم بیربطه میخواستم ببینم لباسا رو مجازی خرید کردین راضی بودین؟ اگه آره لطف میکنین ادرس پیج یا ایدی تل شو برام بذارین.

ممنون میشم

خدایا شکرت
عزیزم ببخشید سوالم بیربطه میخواستم ببینم لباسا رو مجازی خرید کردین راضی بودین؟ اگه آره لطف میکنین اد ...

بله عزیزم کاملا راضی بودم 

@tarhemondegar

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
دیگه بیخیالش شو عزیزم

یعنی نمیده

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
کلا بیست تومن کاموا نبرده درست کردنشم دوسه روز بیشتر وقت نمیخواد،،والا نهایتش 70می‌گرفت خوب بود

تو همون سه روز بافت خیلی سریع 

عزیزم ببخشید سوالم بیربطه میخواستم ببینم لباسا رو مجازی خرید کردین راضی بودین؟ اگه آره لطف میکنین اد ...

این آدرس گروهیم که دوستمون تو صفحه اول یا دوم گذاشته یه سر بزن کار لباسش خیلی شیکه

من مشهدم بیا برا دخمل من بباف کانال داری

نه ندارم . برا کسی نبافتم . هرچی بافتم واسه بچه های خودم بوده

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …