2777
2789

من دنبال خرید سیسمونیم واسه همین تو این پیجای سیسمونی عضوم.یه جا مارک تب سنج پرسیدم چی خوبه چند نفر چند تا مارک معرفی کردن.یکی اومد تو دایرکتم عکس پروفایلشم زن بود گفت عزیزم ایدی تل گرام منو بزن بهم پیام بده من عکس تب سنجمو بفرستم برات عالیه.میخواستم بگم همینجا دایرکت کنید بعد گفتم الان میگه چه پروعه من میحوام براش عکس بفرستم این تعیین میکنه کجا بفرست😐

خلاصه آیدی تل گرامشو زدم و عکسای تلش اومد دیدم یه خانم موجهیه بچه هم بغلشه کلا چند تا عکس داشت همشم خودش بود( معلوم نیست عکس کدوم بدبختی رو گذاشته بود)

خلاصه پیام دادم سلام عکس تب سنجو میخواستم اونم سلام و اینا کرد گفت میفرستم شب برات الان بیرونم.گفتم باشه ممنون.گفت چند سالته؟

سالته؟ چه زود مامان شدی!گفتم لابد عکس پروفایلمو چک کرده( عکس پروفایلمم همه نصف صورتمه یعنی با کلاه یا نصف صورتم پشت درخته یا دیواره کلا نصفه اس) ..گفتم  ۲۵ سالمه.خونتون کدوم کجاست؟من تب سنجو از داروخانه ی فلان تو خیابون فلان خریدم.منه ساده هم گفتم ما فلان جا میشینیم...

خلاصه هی پیام میداد منم دیدم خیلی حرف میزنه دیگه پیاماشو باز نکردم که مثلا نخوندم نگه چرا جواب نداد.خلاصه دو روز گذشت این عکس نداد باز پیام دادم جهت یادآوری گفت اره الان میفرستم.بعد فرستاد عکسش عکس نتی بود😐گفتم وا چرا اینو همون روز نداد پس!اصرار داشت بره از خودش عکس بفرسته😐خلاصه تشکر کردم گفت عزیزم یه عکس از چهرت میدی؟😐گفتم واسه چی؟

گفت خوشگلی میخوام سر بچه دومم که توراهه نگاش کنم😐

گفتم لطف دارید و ازین حرفا.

حالا ازون اصرار و از من انکار...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقا ول نمیکرد آخرشم عصبانی شده بود میگفت من از شما خواهش کردم خواهری کنی یه عکس از خودت بدی😐😐😐

😐😐😆😆

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اصلا ترسیده بودم..رفتم تو پیج سیسمونیه به ادمین گفتم یکی هست هی میگه عکس بدید من اصلا فکر کنم این آقاست😐ادمین سریع گفت اسم پروفایلش فلانه؟اگه آره اون شیوه اش همینه تا حالام چندین بار بلاکش کردیم با اسمای مختلف باز میاد تو پیج به هوای راهنمایی کردن میره تو تلگ رام و عکس خانمارو میگیره😐

مریض روانی عکس زن مردمو میخوای چیکار؟! 

بعد اینهمه هم مقدمه چینی کرده بود آدم اصلا شک نمیکرد😐

خب بعدش چی.شد#   

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤