2777
2789
عنوان

غنچه های زخمی رو کی دیده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3811 بازدید | 59 پست
ایلول نمرد که

کمال میدزدتش فک کنم توی اون هاگیر واگیر میمیره

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عععع من دیدم که ایلول مرد ودخترا عکسشو گذاشته بودن روی تختش

الکی بود بخاطر اینکه کمال دست از سرش برداره البته دخترا فکر میکردن مردهدفقط پلیس و تپراک میدونستن زندس

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
آره  میفهمه   صدری  میمره  بعدش  عموی  ساغر  میاد  برشکست &n ...

اووووف پس حالا حالا داستان ادامه داارددد😩😩😩 چ خوب توضیح دادی ممنون😗 فقط الان این زنه ک پیداش شده مایه داره میگه مادر دافنه ست کیه؟؟؟ و اینکه مارال بخاطر کلاه گذاشتن سر ساغر میره زندان؟؟

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
کلکه پلیساس تا کمالو بگیرن

اها نمیدونستم ولی از ایلول منتفرمممممم گوشت تلخه  

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺
کمال میدزدتش فک کنم توی اون هاگیر واگیر میمیره

زنده میمونه اخرین قسمت هم عروسی ایلوله با یه پلیس به اسم علی

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
بچه ها کمال چطوری مرد

داشت فرار میکرد با ماشین میزنه تیر برق بعد پیاده که میشه سیم برق کنده میشه میوفته زمین که زیر پای کمال اب جمع شده بود برق میگیرتش میمیره

من فیلمو میبینم ولی یعنی چی تا یکیشون میره بیمارستان درجا تو خواب میرن تو حیاط پرورشگاه  در برا ...

خخخخ ۲۴ ساعتم بیمارستانن😂😁

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
آره بعضی جاهاش که آدم ماجرای اصلی رو میدونه اما توی فیلم مثلا دارن پنهان میکنن حص آدم درمیاد میخواد ...

خخخ دقیقا ۲کیلو آب کردم 😅

اون   قاچاق  چیه   اعضای   بدنه    ایلول  و  دافنه  و & ...

چ خوب نمیدونستم پیج داره .میرم میبینم الان💃💃