2777
2789
عنوان

غنچه های زخمی رو کی دیده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3811 بازدید | 59 پست
اره مارالو میندازه زندان تو زندان مارالو چاقو میزنن

کی میندازش زندان؟؟؟ 

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخر فیلم سوگول میمیره و دخترش جاشو میگیره همه به خوبی و خوشی زندگی میکنن و ایلول با یه پلیس ازدواج میکنه 

جمره هم با سرکان دوست میشه 

پدر و مادر دافنه و سرکان هم مادره مرده پدره یه باغبونه فقیره که حتی قبلا به جرم آزار جنسی زندان رفته و میخواد ساغرو اذیت کنه که میکشنش😐

ساغرم میفهمه بابابزرگشو

من هفته ای یه بار می بینم نصفه شبا از بیکاری که پسرم خوابیده و فیلم هم نداشته باشم!

ولی احتمالا بفهمه دیگه 

حالا یوای اینکه چرته !سوال پیش میاد که ترکا پولداراشون واقعا تو خونه لباس مهمونی و کفش پاشنه بلند می پوشن!!!🙄🙄

به نظرم نهایتا تاپ شلوار مارک و تاپ دامن مارک بپوشن . دبگه چرا اینجوری نشون میدن به ملت

الان از جم تی وی نشون میده پاشو ببین

شبا تلوزیون برای شوهرم 😅😅😅 میگه از صبح مال تو شبا میام بده به من کنترل ... هیچ وقت سر فیلم و تلوزیون تفاهم نداشتیم ... 😅😅😅😅 عاشق اخبار و فوتبال 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

خیلیم خوبه از نظر من 

البته یکم طولانیش کردن با بلاهاش 

بزنین تو اپارات قسمت اخرشو ببینید😁

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤

سریال مسخره ایه از سر بیکاری میبینم...خیلی خیلی به شعور بینده توهین میکنن و احمق فرض کردن ملتو

من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را(چارلی چاپلین)
من نگاه میکنم ... خیلی کش میدن اصلا ... طولانی شده دیگه ... محض سرگرمی میبینم ... ولی امشبو ندیدم حا ...

اره خیییلیکش میدن .شلنگ رو باز کردن توش . 😁

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

آره  میفهمه   صدری  میمره  بعدش  عموی  ساغر  میاد  برشکست  میشه  همه  چیو  میفروشه  با  ساغر  نصف  میکنه  مارال  میره  زندان  

ایلول  با  علی  عروسی  میکنه 

جمره  با  سرکان  دوست  میشه 

سرکان  سرطان  میگیره  بعدش  خوب  میشه 

دخترا  با  دافنه  خوب  میشن  اونم  خوب  میشه 

فریده  و  توپراک  بچه  دار  میشن 

هدیه  و  مسلم  عروسی  میکنن 

سوگل  باردار  میشه  ولی  بعداز  بدنیا  آوردن  بچش  میمیره 

بوشرا  دوستپسر  میگیره  میره  سر  قرار 😂😂😂😂😂😂 

یادم   رفت  بابای  واقعی  سرکان  و  دافنه  میاد 

به  ساغر  میخواست تجاوز  کنه   دخترا  و نازان  میکشنش 

بانو  از  تیمارستان  فرار  میکنه  یتیم  خونه  رو آتیش  میزنه  تا  ساغرو  بکشه 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

اونو كه امكان نداره نبينم😎😎😎😎

😂🤣

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊