بستگى به نوع پوست بين دو تا پنج روز قرمز ولعد پوست پوست ميشه.واسه جاى وش ولك چروك عاليه به شرطى كه دكترت حين ميكرو ازمحلول ها وكوكتل هاى مزوتراپى استفاده كنه
من انجام دادم ... اول اینکه حتما یه لایه ضخیم از بی حس کننده روی کل صورتت بزنه و نیم ساعت 45مین بمونه تا کامل بی حس بشی .. بعدش دیگه فقط حرکت نیدلو حس میکنی درد نداره... بعد از اینکه چند بار اینکارو تکرار کرد انگار خون جمع میشه زیر پوستت و عین نبض میزنه... 3روز قرمزی داشتم که بسته به نوع پوست متفاوته... 3روز کامل کرم ترمیم کننده روی صورتم بود. بعدشم پوسته ریزی. بعد از 2هفته پوست خوب میشه.. من یک مرتبه انجام دادم و پوستم 70درصد بهتر از قبل شد.
👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من میگیری؛ نکند قبل از این که جانم را میگیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفالهای شده باشم که تو جانم را میگیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که میگیری، جانم باشد و وقتی میمیریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسانها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستیام سر جایش باشد. نه اینکه تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
ممنووون عزیزم از توضیحات و راهنماییات تو سفت شدن پوست هم تاثیری داره؟ اخه من پوستم نازک و حساسه اگ ...
عزیزم یک هفته پوسته ریزی میکنه پوسته های مرده پوست میریزه... راستش باید دکتر پوستتو ببینه و نظر بده.. پوست من سفت بود من بخاطر لک جوش رفتم..
👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من میگیری؛ نکند قبل از این که جانم را میگیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفالهای شده باشم که تو جانم را میگیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که میگیری، جانم باشد و وقتی میمیریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسانها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستیام سر جایش باشد. نه اینکه تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
من صورتم صافه صافه ولی شله و یکمی لک دارم و چروک های ریز. البته با کرم کاور میشه ولی بدون کرم خوب نی ...
برای لک و چروک ریز خوبه عزیزم.. چروک هاتم تا خیلی ریزه برو تا عمیق نشه.. منم با کرم عین هلو میشه پوستم ولی میخواستم که بدون ارایشم عالی باشه که خداروشکر جواب داد. گفت 4جلسه باید بیای من 1جلسه رفتم هفته بعد حلسه دوممه