2777
2789
عنوان

چه خبرتوونه ??چهخبرتوننه

196 بازدید | 16 پست

ناموسا ایمشب گاتی کردین 

کلاشاید من گاتی کردم ...

یکی شوهرش بغل خواهر زاده ی ۱۸ ساله اش میخوابه?

یکی مادر شوهرش شب جمعه میاد پیششون میخوابه ...

یکی پسر ۱۲ ساله خواهر شوهرش جلوش لخت مادر زاد میشه 

یکی میگه دیدم خواهر زن و داماد باهم فیلم خاک برسری میبینن..

یکی میگه مادرم و شوهر مشکوکن 

حالا همه برا امشی نبود ولی خدایی چه خبرتونه 

من پرتم از دنیا یا واقعا انقد جامعه عجیب غریب شده

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالم بهم میخوره ازاین تاپیکا...منکه میگم همش دروووغه مگه اینکه طرفین ازنظر ذات ویاعقل مشکل داشته باشند...اصلااین تاپیکافکرای مثبت روازآدم دورمیکنه وباعث میشه فکرمنفی عین خوره به جون آدم بیفته

میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔
خواهرزاده 18ساله جریانش چیه؟تخیلیه؟

نه تخیلی نیست 

طرف میگف رفتن مسافرت جا کم بوده دایی و خواهر زاده خوابیدن رو تخت یک نفره کنار هم ...حالا صد که  محرم باشه  باز یه جوراییه ...

حالا زن داییه نیگفت من خیلی ناراحتم خواهر زداه هه هم هی عکس میگیره میزاره من و دایی ....ظاهرا زن داییه نتونسته بود باهاشون بره مسافرت 😑😐

بس که تو نی نی سایت هرکی داستان تعریف میکنه مردا همه جنسشون خرابه آدم الکی الکی چرکین دل میشه ....

به عالم ادم مشکوک شدم این روزا 😐

نه تخیلی نیست  طرف میگف رفتن مسافرت جا کم بوده دایی و خواهر زاده خوابیدن رو تخت یک نفره کنار ه ...

چه چندش😨😨

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
حالم بهم میخوره ازاین تاپیکا...منکه میگم همش دروووغه مگه اینکه طرفین ازنظر ذات ویاعقل مشکل داشته باش ...

این اتفاقات متاسفانه وجود دارن...😑

همیشه برنده بودن به نفعت نیست یه وقتا باید بکشی کنار و ببازی...مثل اسپرم برنده بودن که نتیجش شد زندگی تو ایران 😔💔