2777
2789
عنوان

خونه ی سبز علاقه مندان به گل گیاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12187 بازدید | 184 پست
من گل خیلی دوست دارم ولی نمیدونم چرا زود خشک میشه..۷تا گل داشتم الان ۳تا دارم کاکتوس که چند بار خرید ...

بستگی چه نوع گلی داشتین. معمولا گلهایی مثل حسن یوسف شمعدانی نگهداریشون سخته و باهرمکانی سازگار نیتسن. شما حتما اول گل پتوس و گل سانسوریا بنیرین چون نگهداریشون اسونه و اصلا خراب نمیشن زود هم تکثیر میشن

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین گلی که پیشنهاد میکنم پتوس هست چون نگهداریش اسون و راحته . و بهد سانسوریا یا همون کرواتی بسیار ...

ممنونم اگه عکس هرکدوم رو دارید ممنون میشم بذارید آخه جدیدا به گل علاقمندشدم اطلاعات زیادی ندارم

پسرم متخصص شکستن گلدون و گل و گیاهه محاله بذاره جون بگیرن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
سلام عزیزم ما بنت ققنوس داریم جاش کوچیک بود عوض کردم قبله اینکه جاشو عوض کنم بالاش دیگه قرمز نشدو رن ...

عزیزم بنت ققنوش اگر جاش گرم باشه دبگه قرمز نمیشه. و ابیاریش باید طوری باشه از زیر گلدونیش خارج بشه. دمای بالای 16 درجه میخواد

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
یه گل معرفی کنیدکه نورمستقیم نخوادفقط پشت گنجره آشپزخونه جادارم

بهترین نور پشت پنجره اشپزخونه س خیلی گلها میشه نگدارین اما اگر ابتدای نگهداری گل هستین اول گلهایی مثل نازسخی و گندمی بخرین. و پتوس راحت هم بزرگ میشن

چي كار كردي گل داده،واسه من نميده

نور غیر مستقیم افتاب نیاز داره تا گل بده

بهترین نور پشت پنجره اشپزخونه س خیلی گلها میشه نگدارین اما اگر ابتدای نگهداری گل هستین اول گلهایی مث ...

یک دنیاممنون عزیزم نمیدونم چراگل بدست من نمیوفته یکی دوهفته اول حالش خوبه بعدخشک میشه

واسه سالم بدنیااومدن نی نی یه صلوات میفرستین😘😘😘خیلی منتظرش بودم 

گل گندمی هست که جوانه زده و بزرگ شده

یک دنیاممنون عزیزم نمیدونم چراگل بدست من نمیوفته یکی دوهفته اول حالش خوبه بعدخشک میشه

گلهایی بگیرسن که نگهداریشون اسونه . مثلا کاکتوس فقط مدل خاردارشو بگیرین حتی ساکلونت ها نکهداریشون سخته

هفته ای یبار بهشون آب میدم..

خیلی قشنگ ان شالاه همیشه سبز بمونه براتون عالیه