2777
2789
عنوان

بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2342 بازدید | 177 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش صحبت کن اول با آرومی و دلیل ,نشد بعضی وقتها یکم آدم تند هم بره بد نیست ,شما الان تو اعصبانیت این خرف رو میزنی وه اگر اهل خیانت بودی تاحالا کرده بودین, شما آدم با شخصیتی هستی واز آیرون میترسی که از ناراحتی امدی با دوستات در میون میزاری, تا راه جلو پات بزارن, پس باهاش حرف بزن ,قبول نکرد با گریه بگو  ,حالا من نمیدونم که منظور سما از خسیس بودن ایشون چیه

خوب مگه گشنت گذاشته یا جای خواب نداری که خیلی ضروری باشه مرد خسیس فقط باید تحمل کرد صبور باش یا اگه ...

پنج سال تحمل کردم خدایش سخته خدا بحق امام رضا نیاره ولی مردخسیس تحملش از مرد معتاد سخت تره

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

خیلی مواظب باش,امتحان بزرگی در پیش داری

اگر پول نمیده درعوضش یا سیاستشو یاد بگیر(من ک بلد نیستم)یا هم اگر قابل تحملت نیست,شکایت کن

اصلا من به جهنم*ولی این بارون نم نم*دلش میگیره مارو*توی این کوچه نبینه

غزرممکن که پول نده حالاشایدتوقیمت نجومی میخوای نداری برادوست پسرهم دوستت وسوسه کردتایپیک قبلت که همس دروغ گفتی پس نمیشه بی پول ندادن سوهرت استنادکردراست گفتی

😍😍😍😍😍😍
پنج سال تحمل کردم خدایش سخته خدا بحق امام رضا نیاره ولی مردخسیس تحملش از مرد معتاد سخت تره

کاربر ناعله درست گفته خوب چله زیارت عاشورا اقای حق شناس بگیر که اخلاقش عوض بشه برو کانالش ببین مردم چه حاجت هایی گرفتن خودت امیدوار میشی

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

اگه کسی حرف خیانت میزنه یا خیانت میکنه به خاطر عوامل بیرونی نیست. این پتانسیل تو خود شخص وجود داره چه با دلیل چه بی دلیل.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

سلام،من دركت ميكنم كاملا،بچه ها مرد خسيس واقعا سخته واقعاااااا،خدا نصيب هيشكي نكنه حتي دشمناتون،ايشالله اينجور مردا مرگشون طوري باشه كه كلي ديه برسه به زن و بچشون 

🦋🌈insta :home_sara_golgoli🦋🌈                        
باهاش صحبت کن اول با آرومی و دلیل ,نشد بعضی وقتها یکم آدم تند هم بره بد نیست ,شما الان تو اعصبانیت ا ...

مردی ک الان نزدیک دوماهه حتی هزارتومن نداده بهم اونو میشه گفت مرد همین الان فیش حقوقیش رو میز اتاقه پانزده میلیون حقوقشه حسابدار کل استان قدسه استاد دانشگاه هیت علمی دانشگاه هم هست خودش ک همش درحال خریده منو ببین فکرمیکنی حمالم سر وضعم ب مرگ دوتا بچه هام ک تحملش میکنم فقط بخاطر این دوتاست

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
مردي كه براي يه زن متاهل خرج ميكنه، در قبالش ازش رابطه ميخواد، هيچ گربه اي محض رضاي خدا موش نميگيره، ...

ن گوه بخورم ن بابا خیلیارو دیدم بدون رابطه بوده

میشه توضیح بدی چقد درامد داره و چقد هزینه های بزرگ خونتون میشه؟شاید خرجتون از دخلتون بیشتره

حسابدارکل استان قدس استاد دانشگاه عضو هیت علمی دانشگاه پونزده میلیون حقوقشه