راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
جلوي شما و تو كوچه و خيابون كه نميان رابطه برقرار كنن
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
حسابدارکل استان قدس استاد دانشگاه عضو هیت علمی دانشگاه پونزده میلیون حقوقشه
از زیادی رو دل کرده,من بودم پدرشو درمیاوردم,از کارتاش ک پیامک نمیاد براش انتقال بده برا خودت,به خانواده ها بگو بنظرم,اول.هم خانواده خودش ,یا کسی ک حمایتت کنه
اصلا من به جهنم*ولی این بارون نم نم*دلش میگیره مارو*توی این کوچه نبینه
حسابدارکل استان قدس استاد دانشگاه عضو هیت علمی دانشگاه پونزده میلیون حقوقشه
خوب اينهمه پولو براي( دور از جون) توي كفنش ميخواد؟؟؟؟
شوهرت وظيفشه براي شما و بچه هات خرج كنه، حالا كه نميكنه ازش شكايت كن
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
الهی امین تازه اون ب من میگه برو خودت جلوی ماشین بنداز دیه تو بخوریم
ببخشيدا اما خيلي بيشعوره،كسي ك حقوق ١٥ تومن ميگيره بايد كلي ب زن و بچش برسه،مرد خسيس ادمو پير ميكنه و خسته،شما بهتره از طريق راه هاي ديگ بفكر زندگي باشي،من اصلا كاري به شوهرت ندارم كه خيانت كني بهش ولي خيانت به خدا حساب ميشه،بهتره كه خدا رو همجا در نظر بگيريو و عفتت رو بخاطر يك ادم عوضي زير سوْال نبري،اون چله اي كه دوستمون رو گفت انجام بده