2777
2789

سلام دوستان

شبتون بخیر🌹

ان شاءالله

به امید خدا

قصد دارم باهم یک ختم قرآن هفتگی برگزار کنیم

به نیت سلامتی و تعجیل در فرج مولاصاحب الزمان(عج)

شفایِ بیماران

رفع گرفتارها

و برآورده شدن حاجات خودمون

🙏🙏🙏

✅به این صورت که به هرکس یک جزء داده میشه که یک هفته فرصت داره بخون جزء رو

واگر تعداد زیادترشد

جزءهارو تقسیم میکنم

✅ان شاءالله همگی حاجت روا و عاقبت بخیر بشیم🙏

✅اگر دوست دارین شرکت کنین اعلام کنین

که ان شاءالله جمعه ختم قرآن رو شروع کنیم🙏

خـــــدایـــــاتـــوبـــســـازتـــو بــــســـازی قــــشـــنـــگتــــره❤

من میخوام 4تا حاجت مهم دارم که حیاتیه

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استار تر تاپیک زدی رفتی؟لطفا صبح باز تاپیک بزن ما رو هم صدا بزن 

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
استار تر تاپیک زدی رفتی؟لطفا صبح باز تاپیک بزن ما رو هم صدا بزن 

نه عزیزم هستم

میخواستم بقیه هم کامنت بذارن که ببینم چند نفریم

که جزء ها رو اعلام کنم

نه عزیزم هستم میخواستم بقیه هم کامنت بذارن که ببینم چند نفریم که جزء ها رو اعلام کنم

مرسی گلم پس منو خبر کن

من هستم

خیلی استقبال نشد از این ختم

اما ما توکل به خدا شروع میکنیم🙏

اگر کسی اینجا یا بیرون از اینجا میشناسی که تمایل داره به شرکت در این ختم بهش خبر بده

✅سهم شما:جزء 1

✅از فردا تا جمعه ی آینده وقت داری واسه ی خوندن 

ان شاءالله حاجت روا بشی

التماسِ دعا🙏😍

من میخوام 4تا حاجت مهم دارم که حیاتیه

اگر کسی اینجا یا بیرون از اینجا میشناسی که تمایل داره به شرکت در این ختم بهش خبر بده

✅سهم شما:جزء 2

ان شاءالله حاجت روا بشی

التماسِ دعا🙏😍

عزیزم منم هستم ،از کی شروع میشه؟

✅سهم شما:جزء3

ان شاءالله حاجت روا بشی

التماسِ دعا🙏😍