2777
2789
عنوان

این بی بی چک رو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 3794 بازدید | 142 پست

به نظرم مديكور قطره اي هم خوبه،براي من كه دو روز قبل موعد هاله انداخت،دوره ام ٣٢ روزه بود

ولي مهمه كه ادرارتو حداقل دوساعت بدون اينكه مايعات بخوري نگهداري تا غليظ شه

خدايااا شكرت... تو هميشه صداي منو شنيدي؛ تو همون علي كل شي قدير هميشگي مني

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه این ماه دارویی استفاده نکردم

بنظر من بارداری گلم مبارکه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
پس همون نداشتن😅

😆😆شاید  ولی  من داروخونه جا خونه مون داشته بهم نمیگفته😆😆😆از وقتی اسمشو یاد گرفتم میگم  داریدش  میگه  مثلا  نه  میرم داروخونه دیگه 😆😆اگه داشته باشه خوبه اگه نداشته باشه داروخونه سوم که برم هرچی داشته باشه خودکاری  رو میخرم مثلا چهار تا 😆😆😆😆

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
به نظرم مديكور قطره اي هم خوبه،براي من كه دو روز قبل موعد هاله انداخت،دوره ام ٣٢ روزه بود ولي مهمه ...

قطره ای دیروز صبح با ادرار اول صبح گذاشتم منفی بود،

امشب یه مارک دیگه میزارم ببینم چی میشه

الحمدالله❤
😆😆شاید  ولی  من داروخونه جا خونه مون داشته بهم نمیگفته😆😆😆از وقتی اسمشو یاد گرفتم میگم ...

خوب کاری میکنی ماها همیشه باید یه باکس کامل بی بی چک داشته باشیم از نون شب واجبتر شده😅

الحمدالله❤
قطره ای دیروز صبح با ادرار اول صبح گذاشتم منفی بود، امشب یه مارک دیگه میزارم ببینم چی میشه

مارک  سرتین  یا کرتین هم خیلی دقیقه قطره ایه اما زود جواب و نشون میده من روز بیست  پنج سیکلم گذاشتم هاله انداخت در صورتیکه مدیکور منفی بود همون لحظه

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
خوب کاری میکنی ماها همیشه باید یه باکس کامل بی بی چک داشته باشیم از نون شب واجبتر شده😅

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 وای  پاشیدم

الهی عزیزم درکت میکنم میدونم چقد حالت بده انشاالله به زودیه زود هممون مامان شیم😍 قربون دستت خیلی خ ...

فدات عزیزدلم.به نیتت خوندم ایشالله ک این ماه مامان بشی😍😍😍عزیزم سقط داشتی؟؟اگه دوست داری میشه بگی دلیلش چیه؟؟

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
مارک  سرتین  یا کرتین هم خیلی دقیقه قطره ایه اما زود جواب و نشون میده من روز بیست  پن ...

آره قبلا از این استفاده کردم ولی این داروخانه ای که به شوهرم گفتم بره بگیره فکرکنم مارک رودیز داشته باشه

الحمدالله❤
آره قبلا از این استفاده کردم ولی این داروخانه ای که به شوهرم گفتم بره بگیره فکرکنم مارک رودیز داشته ...

شوهرت اگه ماشین داره بگو چند تا داروخانه بگرده

فدات عزیزدلم.به نیتت خوندم ایشالله ک این ماه مامان بشی😍😍😍عزیزم سقط داشتی؟؟اگه دوست داری میش ...

خیلی ممنون عزیزم خییلی لطف کردی😍

سه تا سقط داشتم، دومی قلبش تشکیل نشد ولی اولی و سومی قلبشون تشکیل شد ولی از حدود ۸ تا ۱۰ هفته قلبشون دیگه نزد😔 با دارو سقط کردم،

آخری خیلی سختر بود حتی یادشم میفتم وحشت میکنم،

الهی هیشکی تجربه ش نکنه...

الحمدالله❤