2777
2789
عنوان

این بی بی چک رو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 3794 بازدید | 142 پست
شوهرت اگه ماشین داره بگو چند تا داروخانه بگرده

نمیخواستم شک کنه فقط گفتم برو از فلان داروخانه یه بی بی چک برام بگیر😶

حالا خداکنه بگیره😅

الحمدالله❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخواستم شک کنه فقط گفتم برو از فلان داروخانه یه بی بی چک برام بگیر😶 حالا خداکنه بگیره😅

چي شد ؟؟؟ بي بي زدي؟

خدايااا شكرت... تو هميشه صداي منو شنيدي؛ تو همون علي كل شي قدير هميشگي مني
نمیخواستم شک کنه فقط گفتم برو از فلان داروخانه یه بی بی چک برام بگیر😶 حالا خداکنه بگیره😅

ای جااانم خوب کردیحالا خوبه نمیخاستی شک کنه گفتی بیبی چک بگیر 😂😂😂 😆😆😆

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
چي شد ؟؟؟ بي بي زدي؟

یه دونه لاوین رز گرفته بود یه دونه هم مثل همین که گذاشته بودم، ریما،😕

الان لاوین رز رو گذاشتم منفیه!

ببخشید اینو میگم ولی ادرارم خیلی رقیق بود😶 حالا اون یکی رو فردا صبح میزارم اگه اونم منفی باشه میریم یزد😔

الحمدالله❤
یه دونه لاوین رز گرفته بود یه دونه هم مثل همین که گذاشته بودم، ریما،😕 الان لاوین رز رو گذاشتم منفی ...

خب پس

همون ريما خوبه فردا ميتوني با امروزيت مقايسه كني

عزيزم خودتو بسپر به خدا،دست خدا بالاي همه ي دستهاست

خدايااا شكرت... تو هميشه صداي منو شنيدي؛ تو همون علي كل شي قدير هميشگي مني
ای جااانم خوب کردیحالا خوبه نمیخاستی شک کنه گفتی بیبی چک بگیر 😂😂😂 😆😆😆

بالا گفتم عزیزم اومده لاوین رز گرفته و ریما،

جریان هاله رو بهش گفتم حالا میگه تو که عصر بیرون بودی بحا بی بی خریدن یه آزمایش میدادی که برا فردا خیالت راحت باشه که بریم یا نه🙁

الحمدالله❤
خوب کاری میکنی ماها همیشه باید یه باکس کامل بی بی چک داشته باشیم از نون شب واجبتر شده😅

واای عین من هستی

من قشنگ چون جای که زندگی میکنم امکانات سخت گیرمیاد از شیراز ۲۰ تا بی بی چک میخرم میارم 🤣

شوهرم میگه انگار نون واجبته

خب پس همون ريما خوبه فردا ميتوني با امروزيت مقايسه كني عزيزم خودتو بسپر به خدا،دست خدا بالاي همه ي ...

قربونت عزیزم ممنون دلمو آروم کردی... توکل میکنم به خدا

الحمدالله❤
یه دونه لاوین رز گرفته بود یه دونه هم مثل همین که گذاشته بودم، ریما،😕 الان لاوین رز رو گذاشتم منفی ...

ناامید نباش

خدا بالاتراز همه چی هست

همین که شوهری داری که اراده کردی خریده اورده از همه چی بهتره

واای عین من هستی من قشنگ چون جای که زندگی میکنم امکانات سخت گیرمیاد از شیراز ۲۰ تا بی بی چک میخرم م ...

آره بخدا همیشه باید از همه مارکا داشته باشیم انقد استرس خریدنشو نداشته باشیم😅

جاریم دو تا بچه داره الانم جلوگیری داره ولی میگه همیشه کلی تو خونه دارم که هروقت شک کردم بزارم

الحمدالله❤
خیلی ممنون عزیزم خییلی لطف کردی😍 سه تا سقط داشتم، دومی قلبش تشکیل نشد ولی اولی و سومی قلبشون تشکیل ...

خواهش قربونت شم.الهي عزيزم دركت ميكنم.گلم رفتي دكتر كه بدوني علت چي بوده؟؟

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
بالا گفتم عزیزم اومده لاوین رز گرفته و ریما، جریان هاله رو بهش گفتم حالا میگه تو که عصر بیرون بودی ...

خوب درمانگاه شبانه روزی برید اگه ماشین دارید ولشکن بسپار به خدااا اگه منفی هم بود برید نهایتش اینه اونجا میفهمی باردارین  و بازم شما این سفر  و باقصد نی نی رفتین  ...اگه اونجا فهمیدی بارداری  خوب  این سفر  و با قصد اینکه دیگه تا نه ماه دیگه نمیتونی جایی بری  میری خوش گذرونی😆😆😆 این غصه نداره که گلم فقط میخاد خیلی مراعات کنی خسته نشی

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕