2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی تاپیک میزنی کی حقوقش کمه همه میان شرکت میکنن میگن ما نداریم ما نمیرسیم ما زیر ۲ تومنه ,زیر خطر فقریم و این چیزا

وقتی میگی کی پولداره همه میان میگن ما

وقتی میگی کی خوشکله همه میان میگن ما

الانم ک شکرخدا شوهرای همه اینجوری ک گفتن حقوقا باید بالای ۵ باشه دیگ بماند اون بالایی ها ...  پس این همه فقیر کجا رفتن ... 

بعدش تا یکی یک کلام بگه شوهرم حقوقش خوبه میان میپرن بهش میگن چقدر دروغ میگی و لاف میای و فلان ...  یا میگن مال حرامه و این چیزا... 

واقعا چ جماعتی

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 

باریکلا. میبینم که همه نی نی سایتی ها شوهراشون خلبان و مهندس و استاد دانشگاهن. همه کارگرا شوهره مردمن. همه شاگرد نونواها،همه مغازه دارا،همه کارمندای ساده همه شوهرای دخترای تو خیابونن که اصلا عضو نینی سایت نیستن.  

راستش منم اقراق نباشه. ایوانکا ترامپم. بابام هم اسمش دونالده . مک دونالد   

جمله جادویی زندگی من ... این نیز بگذرد

شما زبون همه نیستی منم توهینی یا بی ادبی به کسی نکردم مگه من پستای شما رو ریپلای کردم شما سریع واکنش نشون میدی 

انتقاد.پذیر.باشیم#  

در طوفان زندگی با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است😊😊خانوم گلا برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنین🙏🙏
باریکلا. میبینم که همه نی نی سایتی ها شوهراشون خلبان و مهندس و استاد دانشگاهن. همه کارگرا شوهره مردم ...

دقیقا😂😂😂آخه چقدر ادم میتونه بدبخت و حقیر باشه فصای مجازی رو جای خالی کردن عقده هاش قرار بده 

در طوفان زندگی با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است😊😊خانوم گلا برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنین🙏🙏
وقتی تاپیک میزنی کی حقوقش کمه همه میان شرکت میکنن میگن ما نداریم ما نمیرسیم ما زیر ۲ تومنه ,زیر خطر ...

اره خدایی نه به اون تاپیکاشون که یه عده زن خیانت دیده بدبخت و به شام شب محتاج و اسیر مادر شوهر خواهر شوهرن نه به این تاپیکا یهو همه وکیل و وزیر در میان😂😂😂

اره خدایی نه به اون تاپیکاشون که یه عده زن خیانت دیده بدبخت و به شام شب محتاج و اسیر مادر شوهر خواهر ...

اقا من خودم اسیر مادرشوهرم😁😁😁 

ولی کارشوهرم خوبه , اسیرمادرشوهر چیکار شوهر بیچاره داره😂😂😂

اونا اذیت میکنن شوهره ک خوبه

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
شوهرمن متخصص زیبایی وجراحی پلاستیک ساختمانه(همون نقاش ساختمان خودمون 😆)

😂😂😂موفق باشن اقای جراح پلاستیک😂😂

دولتی نبود عزیزم شرکت خصوصی کارشون وولید پارافین و یه چیز دیگه بود

ایشاالا یه کار بهتر پیدا کنه عزیزم

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼