اول بندازتوی قابلمه یه قل بزنه. کف روشو بردار و کلا خودشو خوب بشور. بعد بنداز توی زودپز با یک عدد پیاز بزرگ که 4 قسمتش کردی و نصف یک بوته سیر و سر قاشق دارچین و خیلی کم پودر زیره. بدون نمک.
تا نصف زودپز هم آب بریز.
دو ساعت زمان بده با شعله کم بپزه.
بعد خاموشش کن و بذار خنک بشه نیمساعت. بعد در زودپزو بازکن.
یه کمی از گوشت بردار ببین پخته؟
اگر لطیف شده بود نمک اضافه کن و با در باز بذار یکربع بپزه تا نمک ب خوردش بره.
بعد از آب دربیار و بذار آبش کامل بره.
بعد توی صد گرم کره و نصف لیوان روغن با مقدار خیلی خیلی کم زردچوبه سرخش کن با شعله کم.
آبشو هم اگر زیاده هنوز بذار غلیط بشه و حدود 2 لیوان بشه. بعد چندتا گوجه فرنگی رو با پوست کـَن پوست بکن و حلقه حلقه های یکسانتی بکن و توی همون کره تفت بده و بعد بریز توی اون آب غلیط. اگر قارچ داری درشت خرد کن، با برشهای عمودی. بریز توی آبش دوتا لیموی تازه هم بچلون توش و ده دقيقه بذار مزه بده به هم موادش.
گردنو بذار وسط ظرف سرو و سسی که خوب مثل مایه ماکارونی غلیظ شده بریز دورش. میتونی با سیب زمینی خوووب سرخ شده ی درشت هم تزیبنش کنی.