2737
2739

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731
بلد نیستم. ولی گوشت درشت یا تیکه های ماهیچه رو رو همیشه تو زودپز میپزم. 

ممنون عزیز دل...   چلو گوشت و اینا خیلی خوب میپزم ولی این گردن گوساله هست بلد نیستم تا حالا نپختم

ممنون عزیز دل...   چلو گوشت و اینا خیلی خوب میپزم ولی این گردن گوساله هست بلد نیستم تا حال ...

خواهش میکنم. پس تو هم بندازش تو زودپز😁😁

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
2738

اول بندازتوی قابلمه یه قل بزنه.  کف روشو بردار و کلا خودشو خوب بشور.  بعد بنداز توی زودپز با یک عدد پیاز بزرگ که 4 قسمتش کردی و نصف یک بوته سیر و سر قاشق دارچین و خیلی کم پودر زیره. بدون نمک. 

تا نصف زودپز هم آب بریز. 

دو ساعت زمان بده با شعله کم بپزه. 

بعد خاموشش کن و بذار خنک بشه نیمساعت.  بعد در زودپزو بازکن. 

یه کمی از گوشت بردار ببین پخته؟ 

 اگر لطیف شده بود نمک اضافه کن و با در باز بذار یکربع بپزه تا نمک ب خوردش بره. 

بعد از آب دربیار و بذار آبش کامل بره. 

بعد توی صد گرم کره و نصف لیوان روغن با مقدار خیلی خیلی کم زردچوبه سرخش کن با شعله کم. 


آبشو هم اگر زیاده هنوز بذار غلیط بشه و حدود 2 لیوان بشه. بعد چندتا گوجه فرنگی رو با پوست کـَن پوست بکن و حلقه حلقه های یکسانتی بکن و توی همون کره تفت بده و بعد بریز توی اون آب غلیط. اگر قارچ داری درشت خرد کن،  با برشهای عمودی. بریز توی آبش دوتا لیموی تازه هم بچلون توش و ده دقيقه بذار مزه بده به هم موادش. 

گردنو بذار وسط ظرف سرو و سسی که خوب مثل مایه ماکارونی غلیظ شده بریز دورش. میتونی با سیب زمینی خوووب سرخ شده ی درشت هم تزیبنش کنی. 


ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687