2777
2789
عنوان

ماشالله ماشالله اهالي ني ني سايت...

232 بازدید | 26 پست

خوب حرف ميزننا

رفتم توي يك تاپيك تا صفحه چهار رفتم كلا استارتر پنج خط هم گفته هاش.اونوقت خانوما هي كامنت پشت كامنت.حوصله نداشتم بخونم ببينم اصل موضوع چيه!نكنين عزيزانم تحمل داشته باشيد😁

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باشه

عروس كوچولو اون زماني كه من عضو شدم يه كاربر عروس كوچولو بود كه امضاش بود "خداروشكر خوشكل ترين عروس سال شدم" شما بودي؟

خب همچین سایتی واسه پرچونگی خانما زدهوشده دیگه،،،،،😁 شاید اینجا انرژیشون تموم بشه ،،،،برن تو زندگیشونـ عمل کنن😀

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خب همچین سایتی واسه پرچونگی خانما زدهوشده دیگه،،،،،😁 شاید اینجا انرژیشون تموم بشه ،،،،برن تو زندگیش ...

واي نگو هي رفتم جلو هي رفتم جلو ديدم تموم نميشه.ديگه نخوندم

اينجا خوبيش اينه لازم نيس زياد حرف بزني فقط كافيه بگي "اوهوممممم" نتيجه ميگيرن تجويز ميكنن تموم ميكنن ميرن سراغ پرونده بعد😂

عضویتت مبارک😉😉

😲😲😲😲😲😲😲بخواب زود پاشدی😁😁

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه