2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خيلي كار سختيه الان

هفت هشت تومن لاقل وسيله ميخاد 

پنج شيش تومن زايمان

تو خود بارداري هم يه ٤ت همه هزينه سونو و ازمايش و دكتر

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!

اگه سنت و شرایط بدنین خوبه میتونی یکم صبر کنی...

چون ممکنه اتفافای جدیدی بیفته

اما یکی مثل من باید هرچه زودتر اقدام کنم.

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 

هميسه اوضاع همينه حتي بدتر ميشه بيار تا بدتر نشده هيچ وقت نبود اوضاع بهتر بشه

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

الان باردارم ،از لحاظ مالي وضعم صفره ، اما بدون بچه نميشه ،اگر بخوام پس انداز کنم ده سال ديگه هم نبايد بفکر باشم

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

باید خودتون شرایط زندگیتون رو بسنجین ببینین میتونین یا نه اینجا که نتیجه ای نمیگیرید

شما چقدر پس انداز داري كلا براي خريد وسايل بچه و دايمان و غيره

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

من که اقدام کردم و امیدوارم هرچه زودتر بچه دار شم

هرکس خودش شرایط زندگیشو میدونه اگه از لحاظ مالی وروانی شرایط مساعدی دارید چرا که نه

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

ما تا خرخره تو قرض بوذیم و بچه دار شدیم ولی واقعا خدا میرسوند.

نه اینکه بگم میلیاردر شدیم نه. قبل بچمون بعضی وقتا پول نداشتیم نون بخریم ولی الان خداروشکر همیشه یخچالمون پره.پوشک میخریم. لباس میخریم.ماهی یکبار بیرون غذا میخوریم.و کلی خرج دیگه که قبلا نمیتونستیم

🌹هُوَ مَعَكُمْ أَیْنَ مَا كُنتُمْ🌹