2737
2734


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2731

عالیه 

بزار با نصف لیوان آب روی گاز،  عسل  به اندازه دلخواهت بریز روش    پودر دارچین هم بپاش روش   ، محشر میشه


آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

تکه تکه می کنم سرخش می کنم و از ماهیتابه بیرون میارم

پیاز سرخ می کنم با رب تفت می دم،دارچین و نمک و یه کم شکر اضافه می کنم

یک کمآب میریزم کدو ها رو می چینم توش ،می ذارم به روغن بیفته،آخرم روش لیموی تازه می ریزم


2738
من باهاش کیک درست می کنم یا پوره می کنم با عسل قاطی می کنم جای مربا می خوریم

چجوری کیک درس میکنین؟

گاهی باید آرزوهایت را مثل قاصدک بگذاری کف دستت و بسپاریشان به دست باد تا بروند و سهم دیگران شوند!
چجوری کیک درس میکنین؟




کیک کدو حلوایی

  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1 پیمانه شکر
  • 2 پیمانه آرد
  • 3 قاشق سوپخوری پر ماست چکیده
  • 1 پیمانه روغن
  • 1 پیمانه کدو حلوایی پخته له شده
  • 1 قاشق مربا خوری پر پودر دارچین
  • 1 قاشق مربا خوری پر بیکینگ پودر
  • وانیل و نمک نوک قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه کیک کدو حلوایی

ابتدا تخم مرغ، شکر و دارچین رو با هم زن حدود 3 الی 4 دقیقه میزنیم تا مایعمون نرم و لطیف و کرمی بشه و همچنین شکر هم خوب حل بشه.

حالا ماست و روغن رو اضافه میکنیم و باز مواد رو خوب با همزن مخلوط میکنیم.

بعد کدو حلوایی رو اضافه میکنیم و باز یکم مایعمون رو هم میزنیم.

در نهایت آرد رو که از قبل با بیکینگ پودر، وانیل و نمک 3 بار الک کرده ایم، طی 2 تا 3 مرحله به مایعمون اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم.

در این مرحله اصلا نباید از همزن استفاده کرد و هم زدن با قاشق کفایت میکنه . فقط نباید آرد و مایع رو خیلی زیاد هم بزنیم همین که با هم مخلوط بشن کافیه.

حالا کف قالب مورد نظرمون رو چرب میکنیم، کفش رو با کاغذ روغنی میپوشونیم، مایع رو داخلش میریزیم و برای مدت 30 الی 45 دقیقه (بسته به نوع فر) در فری که از قبل روی دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردیم میذاریم.

وقتی کیک پخت و سرد شد سطحش رو کمی پودر قند پاشیده و بعد هم سرو میکنیم.

  • در 20 الی 30 دقیقه اول پخت در فر رو باز نکنین چون باعث میشه که پف کیک بخوابه.
  • برای تست اینکه آیا کیک پخته یا نه میتونیم یه خلال دندون یا چنگال رو توی کیک فرو کنیم اگر مواد بهش نچسبید کیک پخته. (البته این کار رو بعد 20 الی 30 دقیقه انجام بدین)
  • الک کردن آرد به پف کردن کیک و همچنین پوک و ترد شدنش کمک میکنه.
  • منظور از پیمانه همان پیمانه های قراردادی شیرینی پزی هستن که از فروشگاه های مواد شیرینی پزی میشه تهیه کرد.
  • حتما قالبی رو انتخاب کنین که بعد از ریختن مایع 1 الی 2 سانت جای خالی بالای قالب باقی بمونه تا بعد از پف کردن، مایع وقتی هنوز شله سر ریز نشه.
  • برای راحت تر درآمدن کیک از قالب حتما از کاغذ روغنی استفاده کنین و بعد از اینکه کیک سرد شد از قالب بیرونش بیارین.
چه خبرتونه؟ چه خبرررتوونه؟    
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز